![]() |
|
Македонија го призна Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 46> |
Автор | |||
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Затоа што ова е првиот чекор-мене не ми е гајле за Србија,ама владата направи нешто што велеше дека нема да го направи-а владата исто така рече дека нема да го менува името... Ова е најсилниот доказ дека не се луѓе од збор-а со оглед на ова промената на името е само прашање на време... |
|||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
Е, тука пријателе мој си во ГООООООООООЛЕМА ЗАБЛУДА!!! ...можеби тие како тебе, но не и оние како мене, а не има МНОГУ...!!! И те молам немој да ми го навредуваш и потценуваш НАРОДОТ и ДРЖАВАТА!!! |
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Абе скапо ти било, за тоа не си одел. |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
ne sum ama ti kako moj DRUGAR kje napises
|
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
не може....ти не си модератор.....ако дозволи модераторката ќе напишам. |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
mene uste potesko mi e ..... MAKEDONEC RAZOCARAN VO MAKEDONCITE
![]() |
|||
![]() |
|||
Равногорац_2 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
||
Разбери ја реалноста дека поголемиот процент Македонци Србија ја гледаат како своја држава. |
|||
![]() |
|||
Равногорац_2 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
||
еве само еден пример за мојата довчерашна лојалност кон Македонија, до 91 8 години по ред сум летувал во Грчка, од тогаш до ден денешен не сум ни помислил да се понижувам, кога би биле сите како мене се би било поинаку, но можеби и тоа не го правев од патриотски побуди, едноставно неможам да дозволам некој да ме понижува, а вчерашната постапка на Македонија ( само еден глас против ) мене ми го скрши духот кој го градев 18 години - Србин лојален на Македонија и Македонците. Епа доста ми е веќе.
|
|||
![]() |
|||
||
ZATOA STO SAMO E DADOVME VIZATA ZA DOOFORMUVANJE NA GOLEMA ALBANIJA
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
Која ситуација...што ви е на вас?
Зошто волкава патетика? Вака да дискутиравте на темата за Името среќни ке бевме...но тоа е наш македонски проблем, проблем со Име и идентитетот кој сакаат да го избришат...но, ние имаме други, поважни приоритети...чувај Боже... Повеќето од вас кукаат а не кажуваат ЗОШТО!? Изменето од moira - 10.Октомври.2008 во 12:17 |
|||
![]() |
|||
||
jas licno te molam da napises povtorno |
|||
![]() |
|||
||
Јас напишав, ама модераторката ми го избриша зборот, а и пак да напишам, пак ќе го избрише. |
|||
![]() |
|||
||
prestani da citas naucna fantastika
|
|||
![]() |
|||
||
Се качи на месечината со вентилаторот.......веројатно. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |