![]() |
|
Велат дека жената е.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 44> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ja ne sum orospijarce pa na sekoja kefot da i go praam
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
...poneznata polovina
![]() ...poslabata polovina ![]() ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
|
da ne se plasis ti od toa sto ti dofrlat
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Pa veke mi e nezgodno da iskocam na ulica. Ova zenive pocnaa da s'skaat i dofrlaat na ulica
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ti ne mu kazuvas ?
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
|
pa zenata e najgolem macenik za ova opstestvo duri i gospot ja kaznal sekoj mesec da ima megu nozete ........
|
||
![]() |
||
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
|
E nesto sto da ja nema, svetot bi bil raj za homoseksualcite
![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
e toa na doktorot kazi mu
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
малку искреност е лошо,а премногу е кобно |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
NIKOGAS NE VELI NIKOGAS
![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Во ковчегот само тајни ли има? |
||
![]() |
||
|
ti be gushkalo , pak denes greana rakija ?
![]() |
||
![]() |
||
|
vidi fakt e deka zena ko so moze da ti svrti pamet-niedno masko ne moze. nema so tuka lutis a u. zatoa vikam ja-vo inspekcija samo maski da ti odat e najtop. zena ako ti se padne mrak pred oci pagja
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |