|
Денес... |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 566> |
Автор | ||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E jas gi srediv VIP i me nagradija so dve godini besplaten razgovor vo tarifa 1200 drnari
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес ако не го пропаднам креветот уште сто години ќе трае.
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Помогни Вип да ги средам јас |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денес ме фатил некој откачитис |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес во тоа Сити Мол седев и се чудев. Па како бре народот нема пари?!
Колку телевизори излегоа низ вратите, а за тикетите од паркингот се чекаше по 20 мин Па во тоа кафичите празно место ни за лек, а ние сиромашна држава. |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj dosta e za denes
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma ne be, pomina toa otkako gi isfotokopirav site smetki od 1985 god do 11 mesec 2014 (i orginalite na uvid), dojdoa do zakluchok deka okolu 2000 denari sum platila povekje otkolku na broiloto. So ogled na toa shto stanuva zbor za vikend kukja kaj shto ne se troshi mnogu struja, duri i mnogu se 2000 den Koga gi prashav dali se svesni kolku hartija e potroshena i dali kje ja recikliraat, se zachudija od mojata.drskost |
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Претпоставувам ,тужба за заостанат долг.... |
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес ги средив ЕВН на суд!!! Со мене фаќаат работа, глупи адвокатчиња
Требаше да студирам право, ама никогаш не е касно!
|
||
||
karaoglu
Сениор Регистриран: 25.Март.2014 Статус: Офлајн Поени: 244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај со среќа нека е..... |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Denes......elementite za vo kupatilo...se skrshija vo kola
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес еден црнец ме застана...
-Вуд ју лајк ту мејк фото оф ми. Океј. -Плис ар ју хав ту гив ме оне цигарет анд лајт. Грабна три цигари ми ги опипа,кога ме удри шубето за тоа еболата ауууууу уште ме држи. Ит вос најс то ток витх ју,хав а најс деј анд танк ју. На пола уста со еболата у глава му викам... -Оу натхинг ит вос плежар то ме,хав а најс стеј ин Мацедониа.Бај. Што ксмет сум две години наназад не би ме чудело да станам првиот кај нас заболен од ебола. |
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Denes kje umrev mislam, a i bolkive ne mi go olesnaa denov. A taman rekovme kje shetame...
|
||
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес го претераа со она "Make a special video for a friend".
|
||
Внеси реплика | страница <1 3334353637 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |