![]() |
|
Опиши го членот над тебе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 121> |
Автор | ||||||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() a tebe kako covek so golemo srce ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
|||||
abe car ne mu e ramen
![]() ![]() |
||||||
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
||||||
![]() |
||||||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
|||||
pozitiven,interesen,so primamlivo avatarce i maaalkucka lazlivo brojce
![]() |
||||||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
||||||
![]() |
||||||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
|||||
pametna,vesela,ubava,druzeljubiba
![]() |
||||||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||||||
![]() |
||||||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
|||||
ufff......stvarno neznam
![]() ama kako so mozam da vidam ic oko ne go lazi ![]() |
||||||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
||||||
![]() |
||||||
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
|||||
druzeljubiva,iskrena,malku sramezliva,skoro ofarbana so nova frizura i sekogash pozitivna.(ani dobro kazav aa?)
|
||||||
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
||||||
![]() |
||||||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|||||
bibic
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|||||
го опишав еднаш ама изгледа не видел во темницата ![]()
сега само би додала... очигледно дека има и убава смисла за хумор...а и со предвидувањава речиси добро му оди ![]() |
||||||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||||||
![]() |
||||||
|||||
hmmm...ednash go opishav
||||||
![]() |
||||||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|||||
Ја опишав еднаш, ама не ме слушна од дискменот...
![]() Претпоставувам секогаш весела, насмеана, позитивна. Физички: плавуњава со светли очи и пократка коса, 165 висока, 55 тешка.
ПС: Не лакира нокти на нозе.
![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|||||
mila i po malku sramezliva.... pametna devojka i dobra prijatelka...emotivna,duri i premnogu ponekogas
![]() ![]() |
||||||
||||||
![]() |
||||||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|||||
Ведра .. Весела... Расположена ... често пати ..распеана особа ....
![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
srcka od covek
![]() |
||||||
||||||
![]() |
||||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||||
весељак у души ........ ако се суди по аватарот и пишувањето .......
|
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 121> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |