|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1 344345346 |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да ти кажам оди си,некако со други зборови...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deka nesto ne mi e jasno ...prvo ke me napravis gomno, a posle me bacuvas
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da ti kazam odi si
nekako so drugi zborovi.. neznam shto ne mi dava no ne mi se davash na tudji race nechii...ubava pesnichka |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se ti kazav, vreme e da prejdam na lazenje
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да ти кажам,.... камоли да си тука Изменето од Eleni - 22.Април.2008 во 00:23 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да ти кажам,..... те сакам Изменето од Eleni - 22.Април.2008 во 00:21 |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
меракот ми остана на тебе.......бар уш еднаш да се збрбелавме........
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми недостигаш,..... врати се побрзо,....
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako zemjata da go goltna
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто не ми се јавуваш?
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме боли колку те нема...
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ma boli me uvo za se!!!.....
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....sakam da mu kazam.........deka sum zaljubena vo nego..............i deka edvaj cekam da si dojde od pat...............
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На оваа тема можете слободно да напишете се што сакате/морате/можете/не можете/смеете/не смеете да му кажете на вашиот партнер (лично) во врска со ваште чувства/мисли/желби...
Значи тука нема ограничувања, нема стегање, нема страв. Ќе знаете само вие, ние (форумџиите) и никој друг . Па вљубени птички, пливајте! |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Внеси реплика | страница <1 344345346 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |