![]() |
|
После разделба...пријатели? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 42> |
Автор | ||
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
po razdelba, nikogas nemada bidam prijatel so toj sto sum go sakala..... ednostavno, ne sum bila stvorena za prijatelski odnos so nego.....
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
![]() |
||
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
|
Za mozno, mozno e...no za korisno, bi rekla ne...barem ne na pocetokot. Dajte si vreme eden na drug i eden bez drug, za da moze da funkcionirate taka ponataka.
|
||
Live long and prosper!!!
|
||
![]() |
||
Fergie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
Јас мислам дека тоа не е можно, тоа го тврдам од моето искуство
п.с секогаш коа се раскинува се вика може да останеме пројатели а коа ке се сретнат у град одвај здраво викаат |
||
http://images.google.com/images?q=tbn:qajDy69_pHdiaM:http://network.news.com.au/image/0,10114,5026789,00.jpg
|
||
![]() |
||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
![]() |
||
MisIca* ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
|
![]() |
||
![]() |
||
boli glava ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
|
Vo pravo si Kale,posle raskid mrtva e za mene a posle se znae: O pokojniku sve najbolje:)) |
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
ma kakvi drugari.....nekoj sto sum go sakala?....nema sansi............
|
||
![]() |
||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|
jas i ti plamenko ke ostaneme drugari???
![]() ![]() |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
pa dobar sovet
|
||
![]() |
||
vesni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
|
Нема шанси да бидеш пријател со некој кој што го сакаш најмногу на цел свет, не е тоа така- до денес ми е дечко и ке го сакам како дечко а од утре ке ми биде најдобар другар.... Јас имав врска од седум години ( со повремени прекини ), и ја поминав и оваа ситуација, бевме другари се до моментот кога не ни застанаа погледите и......
Совет за blue : грабни го уште одма, после ви биде криво и на двајцата за изгубеното време како другари, зошто на крај пак ке бидете заедно.
|
||
![]() |
||
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
|
Ako imalo pregolema ljubov ne moze i ne e fer, a ako ne moze sekako deka moze
![]() |
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
![]() |
||
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
|
Spored mene, ne deka nie bi stanale najdobri prijateli, megutoa sepak bi mi bilo milo koga bi se sretnale, koga bi piele edno kafe zaedno i bi si razmenile nekoi mislenja, zasto neli veke dobro se poznavame. Ili koga bi se sretnale posle podolg vremenski period, kako sto mi se desi pred izvesno vreme, iskreno da vi kazam mi bese mnogu milo sto se vidovme.
Sepak toa bile ubavi momenti sto sme gi pominuvale zaedno nekogas.
![]() ![]() ![]() |
||
DIJANA
|
||
![]() |
||
Kockar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
|
Sekogas so devojkite so koi sum raskinal i sum nasol razbiranje ili tie nasle razbiranje kaj mene za takviot poteg ostanuvam prijatel...bidejki sekoja vrska sto sum ja imal pocivala vrz prijatelstvo i imala mnogu momenti ispolneti so razni intimni raboti koi i ponatamu ne povrzuvaat ....ne sum ostanal prijatel samo so onie koi me izneverile...sto smetam deka e sosema normalno
![]() |
||
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
||
![]() |
||
^^*Slatki4ka*^^ ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
mislam deka so licnosta so koja si bil vo vrska ne mozes da bides drugar kolko i da se trudis da go pravis toa!mozebi nema da go ima onoj ogan koj porano gorel no sekako ke ostanat da tleat zarcinja!zatoa drugarstvoto ne e mozno megu tie licnosti dodeka sosema ne go zaboravis tvojot eks partner i se dodeka ne izbledneat spomenite poradi koi ne moze da uspee ona drugarstvo
![]() |
||
SIMPLE I'M THE BEST
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |