![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 55> |
Автор | ||
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
oruzje-neprijatnost,kavga temno-cuvaj se od zlobni luge noz-neprijatnosti pistol-bidejki e kaj tebe sigurnost vo sebe Ima nekoi zlobni luge koi se obiduvaat da ti nastetat,treba da se cuvas od niv,so samoto toa sto si zemala kaj sebe pistol si ja vrakas sigurnosta.Nozot na son ukazuva na nekoi neprijatnosti,no se ke pobedis potrebno e samo da se vrati samodoverbata! Изменето од Antoaneta - 12.Декември.2006 во 16:29 |
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Леле колку глуп а и лош сон сум сањала.....
Како влагам во кола со 3 машки (крупни, големи) од кои едниот го знам (не лично, у исто школо сме)и он вози, а другите не (не им ги видов фаците) и они седат позади а ја на сувозачкото место. Колата стои на удолница и крената е рачната и има снег. И у моментот кога едниот ја спушта рачната, ја здогледувам баба ми како да се спрема да мења гума, клекнува покрај колата и колата оди надоле. Му викам на типот што вози да се врати и се враќа ама ја некако ја прегазува баба ми и следна слика ја гледам баба ми како лежи со скршена нога ама и фали еден дел од ногата..... Гадно! И му се дерам на типот нешто како у стил Што напраи? и почнувам да се нервирам и да плачам..... И се разбудив.... Некој да ми каже што значи??? |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
|
se oslobodiv od onie koi me nerviraa, mi zabivaa noz vo grbot i pak go sonuvam sonot samo so dve razliki, imam pistol i lak i strela so mene
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Никогаш, фала срцка... Сега се сетив колку многу пајачиња имав
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
|
Toa znaci deka si imala kutija polno radosni vesti ili nekoe nasledstvo ,e sega ne si mozela bas site da gi prifatis pa tri si otfrlila e nisto strasno vazno e sto gi imas cel kup...Koga grofot bil cicija ![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Кај ми е психологот
![]() ![]() ![]() Ми се случи нешто што никогаш не би го направила на јаве... Имав кутија полни пајаци, но неколку избегаа и настана сопшта паника и убив 3 пајака.. страшно ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ne samo ti poznavam mnogumina koi si gi zapisuvaat sonovite,a potoa gi analizirat.Interesno e kolku e toa vistinito!
Nokva sonuvav mnogu ubav son!Ureduvav stan na moi prijateli.Stan so mnogu dobro arhitetsko resenie.Sobite bea golemi prostrani tokmu kako jas sto sakam.Go uediv i postaviv masa so golmi crveni carsavi koja bese spremna za docek na gosti!Detalite se prekrasni ,no nema efekt ovde da gi izlozuvam.Prekrasno e cuvstvoto posle eden ubav son,koj voopsto ne e povrzan so javeto! |
||
![]() |
||
spring ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 34 |
|
Јас си ги запишувам соновите. После некое време се навракам наназад и читам се од почеток. И не ми се верува! Скоро секогаш наоѓам некаква поврзаност меѓу тоа што ми се случува и тоа што го сонувам! Потсвеста е мноу моќна работа! |
||
![]() |
||
|
Обавезно и ке частам ако треба
![]() Ти благодарам |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ako se sluci nesto slicno kazuvaj odma
![]() |
||
![]() |
||
|
Боооо, награда... ај лајкед
![]() ![]() ![]() Благодариме однапред ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Pa vaka verna moja citatelke:
Vredna si bila na rabota(pretpostavuvam rabotis nekade ,a ako ne ke se zaposlis nekade) ili ako veke si vo raboten odnos ti sledi nagrada! ![]() |
||
![]() |
||
|
Кај ми е мојот Психолог???
![]() ![]() Садев Тутун цела ноќ, ама и го наводнив на крај огромна река му пиштив..ама и нивата беше машала ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Нека прета колку сака
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Благодарам... многу ми е забавно... сега секој ден со сонче ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |