|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 42> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke izneveram ke poglednam vo ocite bas da vidama znaes li deka eden moj prijatel ja izneveruvashe zenata 5 god. posle se razvedoa i sega e srekno ozenet so taa so koja izneveruval...
|
|
|
|
petko
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, no vo ocite na toj so kogo izneveruvas nikogas nesi taa sto si vo ocite na onoj kogo go izneveruvas...
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ne izneveruva sekoj i osobeno ne so sekogo i ne javno
|
|
|
|
petko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nigogo ne izneveruvate, ne mi ja svacate mislata izgleda,
sami se izneveruvate, vo neverstvoto nikoj vo vas ne gleda boginji ... kratka zabava ...a avtoritetot...vaseto jas...ili odamna otislo... |
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Предизвикот,возбудата-некогаш и кога е убаво може да се посегне по забранетото
|
|
Мирна вода брег рони
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mora da postoi nesto za trakov cekor..........
kako vikaat ,,od ubavo koj bega,, Изменето од cecka - 04.Јуни.2006 во 00:49 |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako izneveri nekoj koj godini i godini bil veren...sto mislite...nemalo nisto sto go nateralo na takov cekor???????????????????? |
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neverstvoto nikoj ne go saka... ama ne znaci deka nemoze da se sluci.... bolno e za ednata strana.... ama toa e...
zatoa e najdobro da ne se slucuva..........
|
|
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа што го правиш,верувај дека ќе ти се врати-кога тогаш и сигурно тоа ќе биде човекот во кој ќе се заљубиш и тогаш ќе видиш како му било на тој што си го изневерил/ла
|
|
Мирна вода брег рони
|
|
petko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogo ne izneveruvate....sami se izneveruvate...
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NIKOGAS NE VELI NIKOGAS, taka se veli
|
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neverstvoto nikoj ne go planira...ednostavno se slucuva i nikoj nemoze so sigurnost da kaze jas ne nikogas nema........
|
|
|
|
*Aanniittaa*
Група Регистриран: 21.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha i znaci i ako bi imal zenska ti bi e*el druga ako ti se ponudi a??? tesko da odbies |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
siguren sum samo vo edna rabota..... (mislam toa bese sekad taka osven u vrski) SVE E B A M!!! Изменето од LouWeed |
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |