|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 70> |
Автор | |||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ахам,...... |
|||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ajде де! Го направивте каша-попара... Дај уозбилете се.
Се работи за вкус! А за вкусовите не се дискутира. Ако на Биба, Квентин и на било кој му се допаѓа песната ок, а на други не им се допаѓа пак ок. Тука сме да го кажеме своето мислење и да кажеме што ни се допаднало, а што не, не да се убедуваме ивици_марици_тон_слика... |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...јас ги немам гледано...ми се изгуби сликата на телевизорот баш на нивниот настап |
|||
BUGS
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne be,nemam ton na televizorot.Izgleda ti gi nemash slushnato. |
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ти ја слушаше песната или само ги гледаше Ивица и Марица? |
|||
BUGS
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E shto vidovte tolku ubavo vo Bosna.Ivica i Marica?
|
|||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ќе се повторам - БОСНА! Останатите се типични разлигавени рефренчиња (освен металот на Финска).
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хм не беш енешто спектакуларно кое што се очекува но до некоја одредена граница добро беше.
Мои фаворите ова полуфинале беа Словенија,Ерменија и Босна.........нажалост Словенија не влезе во финале. а грците не ги ни слушав. Изменето од $BlackDevil$ - 22.Мај.2008 во 00:24 |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Штета за Словенија и за Холандија.
Мои фаворити,што се однесува на првото полуфинале: 1.Израел 2.Русија 3.Норвешка 4.Азербејџан 5.Босна и Херцеговина |
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ja mislev i slovenija ke vleze,pa ne bese tolku losa,za razlika od nekoi..a i nas ke ni odgovarase da vleze..ama toa e..
|
|||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не бе, не ги погодив сите... Ма ич... Леј махер сум! Сите ми влегоа во финале!!! |
|||
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bosna zakon,so da kazam car e tipot..
|
|||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Леле стварно, коментаторкава е крш! Толку иритирачки глас .
Oн топик - не ги слушав од почеток песните, ама од таму од кај што фатив најмногу ми се допаднаа: ~ Норвешка ~ Ерменија ~ Русија ~ Грција ~ и секако Босна, кои ми се ултимејт фаворит! Ај сега после гласањево баш да видам кој од моиве ќе влезат у финале . |
|||
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke gledam....ne ocekuvam nekoj golem rezultat za nasive...ali sepak srekno...
barem da se zabavuvaat tamu...a i nie pokraj tv....
samo ovaa sto momentalno "ni komentira" na prenosot ne mozam da ja smislam....
Изменето од blackeye - 20.Мај.2008 во 21:43 |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
Внеси реплика | страница <1 3233343536 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |