![]() |
|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 46> |
Автор | ||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
мислиш на Мишел???
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
зезај се зезај се... јас трауми имам од таа вечер, а ти вики мики
![]() ![]() ![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
ништо Ев многу ни е убав..па и спајсици му се лепат....ке му ја земе на Бекам Вики
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Не се согласувам со дотичната погоре (Лејди). Мене еднаш ми пресекоа пат овие спајс грлс, ме заобиколија, ми ги врзаа рацете и нозете и ме бутнаа во кола. Иако се трудев да дадам отпор, сепак беа повеќе, а имаа и некој спреј од кој веднаш ми се приспа. Кога се разбудив видов дека ме злоупотребиле, ми оставиле некои смрдиви 200 $, една цигара малборо и си отишле. А заборавиле дека јас не пушам малборооо Изменето од EvAngelos - 08.Декември.2007 во 16:42 |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...razlika megu zena i ljubovnica ima samo edna, inache za dvete treba ljubav (se drugo e k*rvaluk i zenkaroshtvo) a razlikata e sto od ednata cicash a drugata te cica...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
![]() Pu, pu skraja da e shto bi se reklo, ne bi sakala da se najdam vo takva situacija! |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
E nemoj so tolkav radikalizam. Jas sum na maka, pokraj mazot imam i dvajca sinovi-moram da balansiram. Ako zgresi mazot mi-mu otide jabana mirot i spokojstvoto- ushte eden argument da mu ja izvadam dushickata. Arno ama za sinovite ... neznam civa strana ke zazemam... da ne pocnam da vikam-Mil na mama, ne sakase...taa mu se pikna pod koza...de de ne e sapun da se trosi... aj de kaj nas mazite se mirni dodeka kuckata ne im mavne so opashkata... Uuuuu znam deka malku se demantiram- ama majcinstvoto e sepak naj jako custvo i e polno so pristrasnost....
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
E aj ke ja zapalime ljubovnicata kako shto gi palea veshterkite za vreme na inkvizicijata, a mazot ke go oslobodime od odgovornost. Kutrickiot, malku si e glupicok pa ne znael shto mu pravat, go prolazale. Znaci ovaa krade, a toj glupickiot neznael deka go kradat ili mu bilo ubavo da go kradat, uuuu more duri treba i da go sozalime.
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Kristin969 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
|
Krade tugji mazi...
![]() |
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Pa ljubovnicata ne krade
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
zbunet jas sum inteligentna be
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |