![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 1769> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trili,TI SI NAJDE ONA STO SI SAKASE...
Megju dve crni...,garavi..
![]() ![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
siski!?................ne bese kafeto vo berbernica!!!
![]() ![]() ![]() |
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
![]() |
|
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
baloni protiv davenje..................
![]() |
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Koja da te saka,Kolegaaaaaa????
![]() Ama stihovi..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
......bogami vredese.............ufffff
|
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
![]() |
|
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
a mene kako mi bese izmegju dve crni devojcinja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Na "loso mesto"si sednal...Trucker...
Ti se zashemeti....znam kako ti bese...
Drug pat,,,fakjaj dijagonala..
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
trili imase teska zadaca.......i morase da mu ja "letne"........ od maka...
![]() ![]() ![]() |
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
У М И Л К У В А Њ Е Ќе ги отпретам сите горештини од мојата глава, Ко суво дрво на сува рида реките ќе ги заковам, Ќе те претплатам на вечна љубов и вечни Времиња И ќе те љубам и губам и во пости и пред гости Само да ме сакаш. Ќе ги поткупам сите човечки сетила и патила, Сите светлосни преѓи песијазол ќе ги врзам, Сите денови и ноќи на својот почеток Ќе ги вратам, Ќе ти дадам се што е солено и молено Само да ме сакаш. Ќе спијам во движење,сенката своја Ќе ја прескокнам Ќе ги затнам сите извори,се што гори ќе отворам Ќе направам да не се знае кај е лево и десно, Ќе ти наберам ѕвезди,ќе ти влепам шлаканица Само да ме сакаш. Ќе ги шпионирам сите крадци на твоите часови. Ќе ги исфрлам од употреб астраните на светот И светот по црна ноќ,одмижанка ќе го истрчам И ќе те фалам и кудам под сите небеса Само да ме сакаш. Кај ќе стасам ќе разделам топло и студено, На шеќерот ќе му забранат да се споредува Со тебе Не ќе оставам растојание што ќе биде меѓу нас, Со ова што го велам е слепо и глуво ќе исцелам Само да ме сакаш |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Kaj ti dozvoluvame da se "udavis"Trucker...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
МИСЛИШ НА СИСКИ ????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
dobar den
da vi kazam pravo vcera dobiv blaga forma na skleroza ili sto i da bese...ili kompjuterive mi go ispraa mozokot ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Шишки
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
ме потсети PITU на мајсторот:
Ѓорѓе Балашевиќ D-MOLL |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |