![]() |
|
Каде сакате да патувате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 41> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaj shto sakam,...ne mozam,....i toa od objektivni prichini .
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
sakam da ja prosetam Kalifornija.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
za tebe znaeme
![]() ![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
i za mene.....
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
....Munchen..najubaviot grad vo Evropa,bar za mene
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Nemam posebna omilena destinacija,jas ednostavno
obozuvam da patuvam.Mozam...so denovi vo kola pa duri i vo avtobus da izdrzam. |
|
![]() |
|
gordon ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Pitssburgh, PE i Vikend naselba Pobozle
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
NEEEEE!!!!!!!!kazi kade da vidam
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Виде ли дека и топик за нас отвориле?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
abe toa e !!! sudbina!!! i isti mesta zapatuavanje odbirame !!!
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Леле KUKOC7 уште една сличност со тебе. И јас ги обожавам Frankfurt am Main i Heidelberg , сум била таму и пак би одела. Но, покрај Токио, сакам да одам и во Индија....и на уште неколку други места како Кина, Дубаи, Аљаска...
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
omilena i destinacija koja veke ednas sum ja videl i bi sakal pak da ja posetam e Frankfurt am Main ili Heidelberg
no ako se raboti za destinacija sto ne sum ja posetil togas e mojot ne ostvaren son Tokio
|
|
![]() |
|
nate77 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Kruševo
|
|
sakam skopsko
|
|
![]() |
|
cvinger ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
sekoj od nas ima mesto koe saka da go poseti ...
pa koj e vasiot son... kade bi sakale da idete na odmor... dali e toa nekoj ostrov... nekoja planina... pisete koja e vasata omilena destinacija ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zivotot ne e vreden da go ziveesh
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |