|
Флерт/Секс со колегите/колешките? |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 102> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав ДЕКИ |
|
|
|
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav se gledame od ponedelnik....moram da odam |
|
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како така ...па сите флертаме....зашто се чувствуваш така
јас денеска бев во елан па само милиот го гледав ама тука сме еве Не плачи ајде |
|
|
|
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој те игнорира...не Деки така ми ти се чини
Никој не те игнорира |
|
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum nekako za nikade....da se nemalo so kogo da flertnam....a doagja vikend ...susha.....mozesh da zamislish kako e......za nikade sum......a i ovde na forumov se zivo pochna da me ignorira....
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлично сум Деки
како си ти? |
|
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nate kako si ti denes!?
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веќе ВИДЕНО !!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВИДИ ВИДИ |
|
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IPAK OVAA VARIJANTA MI E BOLJA....AKO SI ZJAPAM VO MONITOR SHO NI FALI.....
|
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нормално дека не сум!!! Него муабетот ми беше таму барем ќе имаш со кого да флертуваш, а не тука очиве ми испаднаа од зјапање во монитор и пак ништо!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema malce ILI SI ILI NESI
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 102> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |