|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 43> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
This is got 2 B the sadest day of my life
I called u here 2day for a bit of bad news I won't B able 2 see u anymore Because of my obligations, the ties that u have We've been meeting here, everyday And since our last day 2gether I wanna hold u, just 1 more time When u turn &walk away, don't look back I wanna remember u, just like this Let's just kiss & say goodbye I had 2 meet u here 2day There's just so many things 2 say Pls don't stop me till I'm trough This is smthg I hate 2 do We've been meeting here so long I guess what we've done, all is wrong Pls, darling don't u cry Let's just kiss & say goodbye Many months has passed us by I'm gonna miss u, I can't lie I've got tags & so do u I just think this is the thing 2 do It's gonna hurt me, I can't lie Maybe u'll meet, u'll meet another guy Understand me, won't u try... Let's just kiss & say goodbye I'm gonna miss u I can't lie.. Understand me won't u try... |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovaa nok e prazna nemam nikogo kraj sebe
Samo 2-3 dzvezdi od nebo zjapaat vo mene Nema mesto koe ne mirisa na tebe Nema nacin da te zaboravam Tri godini lutav* da napravam nesto od sebe Tri gavoli me pratija daleku od tebe Sega dobro znam samo ti me pravis srekna Tri angeli me vratija, a tebe te nema Ref: Kolku mi znacis Ti mene sonot mi go vrati Eksplozija vo moite gradi Srcevo moe dobro sfati Kolku mi znacis... Mozebi nasmevki rasfrlas tokmu sega Mozebi drug film niz glava ti vrtis gledas Ne e bitno, vrati otvoram za tebe Ne e bitno, samo slusni go mojot glas |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozda smo ja i ti divlji niciji
mozda nas tuga zauvek vezala kazu mi da smo svi rodjeni jednaki jednaki pred Bogom i pod zvezdama cujem marsiraju zastave zvone koraci u ovoj noci nebo nocas ratuje a ti me ne pitaj nikada o samoci sanjam sanjam da si tu k'o da letim na zlatanom cilimu sanjam bog nas prokleo sve nam dao a srecu nam je uzeo zaboravljen sam ja zaboravljena ti negde u tisini nase ulice ponoc je kucnula ti si se prekrstila obrisala sve jednim potezom gumice cujem marsiraju zastave zvone koraci u ovoj noci nebo nocas ratuje a ti me ne pitaj nikada o samoci |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Loves Me Not - Tatu
I complicated our lives By falling in love with him I complicated our lives Now I'm losing my only friend I don't know why, I had to try Living my life on the other side Now I'm so confused I don't know what to do He loves me, He loves me not She loves me, She loves me not He loves me, He loves me not She loves me... I started blurring the lines Because I didn't care I started crossing the line Cause you were never there No where to turn, No one to help, It's almost like I don't even know myself Now I have to choose I don't know what to do He loves me, He loves me not She loves me, She loves me not He loves me, He loves me not She loves me, she loves me He loves me, He loves me not She loves me, She loves me not He loves me, He loves me not She loves me... No where to turn, No one to help, It's almost like I don't even know myself Now I have to choose I don't know what to do He loves me, He loves me not She loves me, She loves me not He loves me, He loves me not She loves me, She loves me not He loves me, He loves me not She loves me, She loves me not He loves me, He loves me not She loves me, She loves me not Loves me not... ovaa pesna ja slusam najmalku 10 pati dnevno, me inspirira za da pisuvam na forumot |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej laura ovaa pesna e stvarno seksi
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
laura
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chocolate – Kylie Fragile
seams, |
|
|
|
motherf**ker
Група Регистриран: 15.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Amajlija
pitas mislim li o nama, ponekad dojis moje nove bore pitas kojoj ime tvoje dao sam Drugi nek' ti sudi i lazno nek' te ljubi i proci ces i ti kao ja Ref. Lepa si k'o boginja, boginja lepa ali neverna, neverna losa si amajlija Jednom si me ranila, ranila i u crno zavila, zavila neces vise nikada Jedan zivot, to je malo dobar deo vec sam dao, uzalud tebi koja nisi vredna ni koliko suza jedna, za tobom Drugi nek' ti sudi i lazno nek' te ljubi i proci ces i ti kao ja Ref. Drugi nek' ti sudi i lazno nek' te ljubi i proci ces i ti kao ja Ref. |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
If You Come Back
Come on, Baby can you feel me, Check it out. For all this time, I've been loving you girl, Oh yes I have. And ever since the day you left me here alone, I've been trying to find, Oh the reason why. So if I did something wrong please tell me, I wanna understand, Cos I don't want this love to ever end. And I swear, If you come back in my life, I'll be there till the end of time, Oh yeah. And I swear, I'll keep you right by my side, Cos baby you're the one I want, Oh yes you are. I watched you go, Taking my heart with you, Oh yes you did. Every time I try to reach you on the phone, Baby you're never there, Girl you're never home. So if I did something wrong please tell me, I wanna understand, Cos I don't want this love to ever end. No, no, no. I swear, If you come back in my life, I'll be there till the end of time, Oh yeah. And I swear, I'll keep you right by my side, Cos baby you¹re the one I want, Oh yes you are. Maybe I didn't know how to show it, Maybe I didn't know what to say, This time I won't disguise, Then we can build our lives, And we can be as one. I swear, If you come back in my life, I'll be there till the end of time, Oh yeah. And I swear, I'll keep you right by my side, Cos baby you're the one I want, Oh yes you are. And I swear, If you come back in my life, I'll be there till the end of time, Oh yeah. And I swear, I'll keep you right by my side, 'cos baby you're the one I want, Oh yes you are. BLUE |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
motherf**ker
Група Регистриран: 15.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oci jedne zene
volim te, volim te ja od kad smo se upoznali srecan sam, srecan ja Ref. Voli me, ljubi me jer te moje srce zeli voli me, ljubi me jer zauvek bicu tvoj Te oci oci jedne zene sad su ljubav moja sad su radost moja ne mogu, ne mogu bez nje Ja za ljubav nisam znao bez tebe bejah sam ti si sunce moga neba za tebe samo znam Ref. Kad bi ljudi celog sveta hteli da sreca sja voleli bi srcem svojim kao sto volim ja Ref. |
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве нешто за добро утро
(ебати утрото) What’s the time? Seems it’s already morning. I see the sky, it’s so beautiful and blue. The tv’s on but the only thing showing Is a picture of you. Oh I get up and make myself some coffee. I try to read a bit but the story’s too thin. I thank the lord above You’re not here to see me in this shape I’m in. Spending my time, Watching the days go by. Feeling so small, I stare at the wall, Hoping that you think of me too. I’m spending my time. I try to call but I don’t know what to tell you. I leave a kiss on your answering machine. Oh help me please, Is there someone who can make me Wake up from this dream? Spending my time, Watching the days go by. Feeling so small, I stare at the wall, Hoping that you are missing me too. I’m spending my time, Watching the sun go down. I fall asleep to the sound Of tears of a clown, A prayer gone blind. I’m spending my time My friends keep telling me: Hey, life will go on, Time will make sure I’ll get over you. This silly game of love - You play, you win only to lose. I’m spending my time, Watching the days go by. Feeling so small, I stare at the wall, Hoping that you think of me too. I’m spending my time. I’m spending my time, Watching the sun go down. I fall asleep to the sound Of tears of a clown, A prayer gone blind. I’m spending my time. |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може да ве прашам нешто?
She confessed her love to me Then she vanished on the breeze Trying to hold on to that was just impossible She was more than beautiful Closer to etherial With a kind of down to earth flavor Close my eyes It’s three in the afternoon Then I realize That she’s really gone for good Anybody seen my baby Anybody seen her around Love has gone and made me blind I’ve looked but I just can’t find She has gotten lost in the crowd I was flippin’ magazines In that place on mercer street When I thought I spotted her Getting on a motor bike Looking rather lady like Didn’t she just give me a wave? Salty tears It’s three in the afternoon Has she disappeared Is she really gone for good Anybody seen my baby Anybody seen her around If I just close my eyes I reach out and touch the prize Anybody seen her around (rap) Anybody seen my baby Anybody seen her around If I just close my eyes I reach out and touch the prize Anybody seen her around Lost, lost and never found I must have called her a thousand times Sometimes I think she’s just in my imagination Lost in the crowd |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidim te svaki put
kad sklopim oci cekam te i kad znam da neces doci Zovem te i kad cutim tvoje ime molim te samo ne zaboravi me |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Danju budem sam, nocu negdje zalutam
tamo gdje si ti, ti ljubavi Vjesto pravim se al' nije lose, dobro je kad nazad ne mogu samo jedno brine me Da l' mi nekad ime spomenes i pomislis li da me pozoves Ref. Srce je moje veliko za dvoje ako si i ti sama bez ljubavi srce je moje veliko za dvoje ako si i ti kao i ja sama bez ljubavi Vjesto pravim se al' nije lose, dobro je ja nazad ne mogu i zaboravicu sve I briga me sto vino prosipam i uspomene tebi ostavljam |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toliko toga znamo ti i ja
med u nocima s tobom i kad ne razgovaram pricam ocima Necu ti kriti, sve znas previse zelim te ja Ref. Sve si mi ti reci da si moja, reci mi samo da cujem iako vec znam Ti samo ti reci da si moja, reci mi i bicu zauvijek s tobom il' sam Za lude misli nemam vremena ti ih odvlacis u mojoj sobi nema oblaka jer ti se oblacis Necu ti kriti, sve znas previse zelim te ja |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |