![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 55> |
Автор | ||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
imam eden son ama e mnogu zaeban...vcera go sonuvav...dvajca moi bivsi stanale pederi i sum gi sretnala kako bile par
![]() |
||
![]() |
||
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
|
Jas znam deka bi trebalo da ocekuvas kavga so nekoj prijatel i najverojatno stravot e odtamu! Strasno e i tazno zatoa sto stanuva zbor za dobar prijatel. |
||
![]() |
||
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
|
тешко тебе |
||
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Да мила прашав што е тоа.. така да имав интуиција ..која веќе се оствари.. сонот стана јаве
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
|
Jas pak mnogu retko se sekavam sto sonuvam.Ovie denovi sum sonuvala rasprodazbi i kako sum se iznakupuvla sekakvi gluposti.Poveketo sonista moi se slucuvanja od realnosta.Ama ako sonuvam nesto pomorbitno, vetuvam ke go pisam tuka. Inaku nate od toa sto sum cula, mislam deka kucinjata mozat da znacat prijateli ili neptijateli.Mislam deka treba da vnimavas ovoj period, moze nekoj prijatel ti pravi lice....Ama mislam Alekta znae podobro, pa predhodno konsultiraj se so nejze.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Не се мачи Антоанета да толкуваш убаво ме касна и вака и така и тоа во живо
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ИИИИИИИИИИИИИИ Заборавив...
кај ми е психологот ??? ![]() ![]() ![]() Вчера на попладневен сон трчаше куче големо со крем крзно да ем касне го избуткав и малку се буткавме успеа да ем касне неколку пати за десна рака ама немав болка..мајко колку се исплашив.. Никогаш во живот не ми залајало куче нити пак каснало..на сон ми делуваше страшно и тажно после од кога се разбудив ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
|
Mislam deka ova nema nikogas da go zaboravam
sum sonuval kako od mojot prozorec leguva petok-13i me brka i koga se razbudiv bev zanesen i napraiv dupla doza na drugi apcinja i 3 dena lezev posle u olnica!!!
![]() |
||
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Фалааа многу... ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
Lili.mk ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 44 |
|
Ja sonuvav kako se pomiriv so bivsiot od pred 2 godini,a do mene lezese segasniot decko...
|
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
Ova e son koj odamna si go sonuvala ,a bidejki te vovel vo stresna sostojba normalno e i da se sekavas na nego.Vo sekoj sonovnik pisuva deka dokolku sonuvate smrt na bliska osoba ili licno svoja znaci prodolzuvanje na zivotot.Kaj tebe moze da e i nekoe simbolicno znacenje treba samo da se potsetis sto e toa na koe si mu stavila kraj a si go prodolzila po izvesno vreme! [/QUOTE] blagodaram Antoaneta
![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
|
Ova e son koj odamna si go sonuvala ,a bidejki te vovel vo stresna sostojba normalno e i da se sekavas na nego.Vo sekoj sonovnik pisuva deka dokolku sonuvate smrt na bliska osoba ili licno svoja znaci prodolzuvanje na zivotot.Kaj tebe moze da e i nekoe simbolicno znacenje treba samo da se potsetis sto e toa na koe si mu stavila kraj a si go prodolzila po izvesno vreme! |
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
a jas luge.......pred nekoi 9 godini,sonuvam kako so moite i sestra mi odime na pat.....se vozime u kola,se super i odednas kolava paga u bezdna...se tumbame,se prevrtuvame i se e haos.....sledna scena-ja u bolnica,cela u gipsovi,so povredi,katastrofa....doaga bolnicarka i mi nosi vesnik,a u nego pisuva-teska soobrakajka vamu i vamu,na toa i toa semejstvo....site se povredeni,a kerkata kalina(se ezam.......)e mrtva.........nikogas nema da zaboravam kolku bev uspanicena i kolku ne mozev da se oporavam otkako se razbudiv.......
Antoaneta?
Изменето од KaLiNa - 12.Декември.2006 во 20:47 |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
|
Ke ti bide prekinat nekoj plan,mozebi patuvanje...se na se te ocekuva sreka vo domot i nekoja radost koja e povrzana so tebe! P.s. Interesno kolku dolgi i sodrzinski sonovi ... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |