![]() |
|
Последна прочитана книга |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 49> |
Автор | ||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
me zezna prijatele ... si pomisliv da vidam sto citas ... hahahaaa jas ne se sekavam koja kniga posledno sum ja cital ... ama mislam deka bese IMATI-RADITI-BITI od Nikola Canak ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ja bi sakal da kazam neso za posledna neprocitana kniga
no lezi vo fijokata i ceka da bide procitana no jas umorno i vikam nema nema a za sto se zbori pojma neznam odi ne sum ja procital |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
"Amsterdam" od Jan Mekjuan
|
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
Bibi sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
|
ne e posledna sto sum ja citala, ama mi ostavi silen vpecatok
Trece Oko - Lobsang Rampa
isto taka i '84 - George Orwell
|
||
![]() |
||
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
|
"10 gluposti so koi mazot moze da si go upropasti zivotot" - Laura S. Shlezinger
|
||
![]() |
||
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
|
„Ќерките на принцезата Султана„ - Џин Сасон
|
||
![]() |
||
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
"Podvizni grobovi" - Bozin Pavlovski |
||
![]() |
||
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
|
Парфем-приказна за убиство!
|
||
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Papokot na svetot-Venko Andonovski
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Петмина што ги среќаваш во рајот-Мич Елбом
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
,,емотивна писменост,, |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Филозофија, читаш ли?
Pa ne bas.
Тогаш време ти е. Почни да читаш.
|
||
![]() |
||
molly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
|
Pa ne bas
|
||
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
||
![]() |
||
Schumacher ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
|
Малите измислувачи-“Сто“ пати сум ја прочитал и пак си ја читам.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 49> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |