![]() |
|
БИСЕРИ на форумџиите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 313233 |
Автор | |||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ма нема тука финта Блу, човекот, едноставно нели, сака да знае што мислиме за него...
![]() |
|||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||
![]() |
|||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||||
![]() |
|||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||||
![]() |
|||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||||
![]() |
|||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||||
![]() |
|||||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
||||
Изменето од Boogie - од вчера во 17:06
![]() |
|||||
![]() |
|||||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||||
devojki spored mene sekoj trese ponekogash nekoja zelena....ama ova od nina e mnogu,mnogu zeleno....mislam deka ima samo dve raboti koi ne se limitirani....vselenata e prva,a vtora e covekovata glupost |
|||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||||
![]() |
|||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||||
Стварно fille, кога го прочитав ова ќе паднев од столче...
![]() Замислував како ќе течела играта... исток-запад-север-југ...исток-запад-север-југ... исток-зап.....
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||||
Originally posted by zbunet
Ja na forumov se osekavam kako da zboram so sebe si. Od kaj da znam dali postoite ! Другарот Збунет мислам оти ќе ми биде чест гостин на темава....
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||||
yes...prva na spisok
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Инспирација добив листајќи низ Забелешки за форумот... Наидов на еден бисер кој ме шина од смеење...
![]() ![]() ![]() Izbrisani 5 temi na nina1 od Forumski igri.
Nina bidi malku pokreativna. Ako imas igra Azbuka na strani na svetot, sto mislis, kolku dolgo ke trae igrata? celi 4 posta ili eventual no 8 posta ako gi pisuvas i sporednite strani Автор... la fille... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Ај тука да ги напишеме сите смешни бисери од нашите драги форумџии кои секогаш не насмеваат и кои не смеат да се заборават...
![]() |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 313233 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |