![]() |
|
Што е вистинска љубов?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 37> |
Автор | |
Tripin bitch ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Куче????
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ја и моето најмило, најпаметно и најубаво....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
ja i mojata najmila
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sto ne jade gomna i ne te nervira
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
На 100-годишна возраст одлучиле да се венчаат вторник, 01 април 2008 Дека љубовта нема граници, докажаа 101-годишниот Џузепе и 97-годишната Силви кои наредните месеци ќе се ја овековечат својата врска Италијанецот Џузепе кој има 101 година и нешто помладата 97-годишна Французинка Силви, кои биле верени повеќе од пола век, одлучиле конечно да застанат на лудиот камен. Џузепе, гиниколог во пензија и Силви се запознале во почетокот на 50-тите години, кога тој не бил женет, а таа млада вдовица. Парот се гледал од време на време, најмногу за викенд и за време на годишниот одмор, затоа што таа живеела и работела во Монако, а Џузепе во Милано. Идните младенци сметаат дека е крајно време да ја овековечат својата врска. - Сеуште не сме го одредиле датумот на венчавката, но би сакала да биде што побрзо, се надевам пред летото- рече Силви. Конзулатот во Милано соопшти дека сите потребни документи на идниот пар се комплетирани и оти дозволата за склучување брак на италијанска територија ќе ја добијат во најбрзо време. ============================================ е тоа ти е вистинска љубов,,,,,, ![]() Изменето од $BlackDevil$ - 20.Мај.2008 во 02:28 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
TAA STO NE GI BROI GODINITE
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
......вистинската љубов започнува и трае се додека не важи правилото "више волим себе него тебе"........
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
вистинска е онаа која не бара откажувања!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
ne znam i ne me interesira.
znam samo deka go sakam |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Taa sto ke zavrsi nesrekno...
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Vistinska ljubov e onaa sto ne e lazna!..
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |