|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 137> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......MAESTRO.......
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некогаш 4тини. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jap
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи вистина е дека постојат две идеални половини кои лутаат по светот се дури не се најдат?
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...чудно бебе бев...никогаш не се пружав по играчки со нападни бои. Никогаш не гледав по дрвјата, поинтересни ми беа сенките кои се движеа меѓу листовите, љубопитен да видам што ќе се појави. Секогаш не успевав, тоа ми беше интересното зошто незнаењето го прекривав со за некого наивни претпоставки кога сметав дека светот ми се обраќа на скриен начин. Секоја глетка ја сметав како дел од реченица и патоказ до мојата судбина.
Сите тие работи на крајот ме доведоа до тебе, сите работи што ги научив ме направија скроен по твоја мерка. Знаеше дека сум таков, дознав зошто сум таков, едноставно немаше друга причина да бидам таков каков сум, во ниедна друга рамка не пасував сем во твојата. Ме постави секогаш да ти бидам пред очи и сум единствената слика во твојата соба. ...чудно бебе беше...бараше слика на оној ѕид каде немаше, не се се согласуваше со вкусот на останатите, не сакаше дречливи слики, тврдеа дека знаат што е најдобро за тебе и каква уметност да почитуваш, но беше поинаква, знаеше дека некаде во светот постои нешто што е скроено за тебе и само за тебе, целиот твој живот се спремаше за тој момент. Имаше прекрасна рамка, ти нудеа многу слики, од познати и уште попознати, ниедна не пасуваше, секогаш нешто фалеше, таа рамка не беше за сечиј вкус, во таа рамка имаше многу душа. Ја сретна твојата слика само за тебе створена во некое неугледно ќоше продавана од некој препродавач на ситно, ти нудеше секакви работи, му посочи на сликата, ја бил заборавил, дури и не беше негова, само така оставена од некој друг пред него, не се продаваше, а тебе те привлекуваа слики кои не можат да бидат продадени, кои не беа такви створени. Ти ја подари, ни тој не можеше да ја продаде, имаше нешто чудно во неа што не дозволуваше да биде продадена... |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
c c c c c c c c Svashta
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova bese jako
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...gledam idol na zidot...gledam nasmean krvnik
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |