![]() |
|
Зборови.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 45> |
Автор | ||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
James, prokleto si vo pravo!..
![]() Mislite se teski kako planini.. se dodeka ne se pretocat vo zborovi... koi nekoj ke gi slusne...
Ubavo kazano...
![]() |
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
James, ти ова и за мене да не пишуваше ![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Поговорката е добра, но јас морам да прокоментирам дека кај мене е малку поинаку.... Роб сум на неизговрените зборови... и додека не ги изговорам, на оној кој сакам да ги слушне, ми тежат повеќе и од планини.... а по изговарањето доаѓа такво олеснување, како да сум ја исфрили најголемата тежина од душата.... Значи, мислите се тешки, се додека не се преточат во зборови... кои некој ќе ги слушне.... Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:25 |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Sepkam tivko na uvce i po malce gi upotrebuvam zabite kao slucajno
|
||
![]() |
||
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
|
Најмногу ме нервира кога некој ќе праша нешто, а кога почнуваш да му одговараш, гледаш дека тоа, всушност, не го ни интересира. Прашал само онака...
|
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Nekoi so ikonicki znaci i simboli povekje razbiraat.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Секој збор...е сиромашен за да го каже она вистинското.... Секој збор...е мал...но во смисла...голем....ако сакаш да го проучиш.......... |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
veruvam deka
za prv pat se kazuva zdravo no zbogum ne e sekogas posledno ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Постојат два збора кои најтешко се кажуваат.... Здраво.....за првпат.....и Збогум.....за последен пат....... |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Прво скокни-па речи ОП!
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Kakvi gluposti imam kazano...
![]() ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Подобро е да ги проголташ лутите зборови пред да ги изговориш, одошто да ги голташ отпосле.
|
||
![]() |
||
|
Најдобрата употреба на зборовите е со потполно молчење.
|
||
![]() |
||
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
|
„Говорот е извор на недоразбирања.“ А. де Сент - Егзипери
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |