![]() |
|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 37> |
Автор | |
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ок, извини... Аселера... ![]() И јас не би се молел за уште еден ден. Освен ако немам нешто ептен незавршено, некој човек на кој сум му должник, или некој за кој имам последни зборови... А би се молел за тие мигови на премин да ги поминам со вера и сигурност дека и од оваа и другата страна животот е во рацете на Животодавецот... |
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
ako bi osol vo crkva to ke e sv.gjorgija vo ohrid samo zaradi to so celoto detstvo go pominav tamu i imat mnogu drugi slicki so mi se slucile tamu(sepak tuka ziveev)a za da se molam ili slicni raboti vo nikoj slucaj.
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Да би се молела. ама не за уште 1 ден туку за вознесување...
и мојот ник се чита Аселера ![]() Изменето од ACELERA - 29.Јануари.2007 во 15:34 |
|
![]() |
|
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
JA NE BI SE MOLEL ZA USTE EDEN DEN.EDEN KO NIEDEN
|
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Апсолутно НЕ МОРА, ама ете така го спомнав, пошто никој не рече „ би се каел за сите гревови“, или „би молел за уште еден ден“.. итн?
Ти би се молела Ацелера? |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
мора ли во црква
![]() па Бог е насекаде не само во црква... |
|
![]() |
|
Добро знам зезанции ова-она... Ама дали стварно да знаете дека ќе умрете не би отишле во црква, да се помолите? Што знам, одиме да се сретнеме со Креаторот, и на некој начин зар не ни е тоа последна шанса да го поправиме односот со него зар не?
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Би се истетовирала цеееееллаааааа
|
![]() |
|
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
epa mi se idelo ne mi se idelo toa e
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
bi go dala za se ona sto deneska me napravi SREKNA
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Pa taka nema da ti se odi gore
![]() |
|
![]() |
|
E ZA TOA IMAS PRAVO.SITE OD FORUMOV BI GI VIKNAL NA ZURKATA KAJ MENE PA PRED DA OTIDAM NA DRUGIOT SVET DA SE ZAPOZNAEME
|
|
![]() |
|
BI GI VIKNAL SITE SO MI ZNACAT NA ZURKA KAJ MENE.BI SE NACUKAL ZA POSLEDEN PAT.SO TAA SO JA SAKAM ZA POSLEDEN PAT KE GO NAPRAAM ONA NA MOITE KE IM SE IZVINAM ZA SE SO IM NAPRAIV A NA TIE SO ME NERVIRALE PISTOLOT I POTOA SLEEP 4EVER
|
|
![]() |
|
би киснел на форумов до миле волје...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |