![]() |
|
Дали да се укине МТВ (Македонска)? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 40> |
Автор | ||
VIZANTEL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Да. |
||
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
||
![]() |
||
K@te ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 106 |
|
MTV e katastrofa, ama mora da ja trpime poradi Evrovizija. |
||
![]() |
||
nas4me ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
Nemas pojma, od koi gragjani koga nikoj ne plaka. Akako za tvoja informacija od tie pari odat del za A1, Sitel, Kanal5 idr.. i se pravat proekti za radiodifuzija koi odat na site kanali. Gledam kolku ste neinformirani ![]() |
||
![]() |
||
nas4me ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
Od koi gragjani, koga nikoj ne plaka. A kako za tvoja informacija od tie pari se davaat na A1, Sitel, Kanal5 i dr i se pravat emisii od radiodifuzija koi odat na site programi. Gledam kolku ste neinformirani
![]() |
||
![]() |
||
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
|
treba da se ostavi sama da si gi zaraboti parite toa e uslov a ne da se kuak platete..nikogas nema da im platam ako ne mi e vrzana smetkata so struja
![]() |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
![]() |
||
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
|
Не треба никој да дава има во нашоит буџет и пемногу средства само лошо се финансира со нив. |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
|
nacionalna a najzaostanata...poditno treba da se pogrizat za da se podobri
|
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
treba da se obnovi, no nema nikoj pameten da dade pari
inace i jas sum za da ne se ukine, ipak e nacionalna |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
ROYAL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
|
што ви е бе луге како да се укине, прво нека заврши чекор напред
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
|
Да се обнови да ама никако не смее да се укине и точка. |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
|
abe mtv treba skroz da se obnovi ko prvo...mnogu e staromodna...na pr onoa so go pustaat koga ke treba da pocne nekoj film...ovoj film moze da go gledaat lica od 12 god nagore...+12...toa mene mi izgleda premnogu glupo
|
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
|
se soglasuvam...samo kaj nas novinarite treba da ja donesat reklamata i samo zaradi toa MTV ima poveke od 100 novinari i uste tolku rabotat na vesti ![]() |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Под услов да има некоја што веднаш ќе ја замени
![]() Може да зборуваме за приватни телевизии ама не и за национална телевизија без оглед на сите негативност. Ако на некој не му се гледа нека не гледа-ама не сме да се укине! |
||
![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
ja mislam deka e beznadezna
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |