![]() |
|
Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 41> |
Автор | ||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne znam za zenite,...ama, tie, mozam da se kladam deka im e omileno toa,...
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
a,be ostavete gi zenite,...ima i drugi shto goltaat,...
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
se soglasuvam
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
|
Е па да де, ако барем и помислевте малку ќе сфатевте дека тука нема никакво уживање, и не ќе си го поставувате тоа прашање. ![]() |
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
pa neznam koga se slucuva toa mazot voosto i nemisli na toa vo toj moment ( ima drugo na pamet- zapravo nema nisto togas tamu hehehhe) pa za udovoluvanje nema mesto za spomnuvanje hehehhehehe |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
Според мене 95% од жените не сакат да „голтат“, ами тоа го прават за да му удоволат на мажот, а за уживање при голтање и да не праам муабет.
|
||
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
DVE DEVOJKI SE VRAKAAT RANO NAUTRO DOMA .... I SE TETERAVAT ... I EDNATA VIKA: - CEKAJ ... MI MIRISNA NA SPERMA .... DRUGATA: - ABE JAS ZDRIGNAV ... UPM... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
а да прочитавме што самите девојки имаат да кажат на оваа тема????
![]() Изменето од Ghost - 12.Февруари.2007 во 23:48 |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
DARKDOG ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
|
Zavi si od toa devojkite kako sex sakaat.Ako sakaat nabrzinka ke goltaat,ako sakaat spor ke go primat i na kraj ke pak ke goltaat
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Еј стварно фали виц
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
|
А, вицот?
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
TREBA DA IM SE ODBIVA ZA PRIMANJE NA TOPOL OBROK....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
GUOL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
|
e sea znam zs kaj mene samo rokerkite cucat.......... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |