![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 55> |
Автор | |
Maks ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da sonuvas nesto i toa da se ostvari ne e i nekoe golemo cudo. Megjutoa
bidejki slucajnite raboti ni vo son slucajno ne se slucuvaat mora sonot kako i site organi i sistemi vo covekovoto telo da si ima svoja funkcija.
Samo nikoj dosega ne uspeal da kaze zosto sonuvame. Mozebi Frojd otisol najdaleku ama zabegal so seksualniot aspekt.
|
|
![]() |
|
Hacker ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Dali vi se slucilo nekogas da ja sonuvate idninata i toa da vi se sluci a pooa da vi pritekne? Buki
|
|
Proctaj...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
,....shto li sonuvav?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
ZAMISLI MOJOT SON OD SINOJKA DENES SE OSTVARI ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
iskreno nekogas imam brutalni sonovi
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Cesto mi se slucuva da sonuvam kao... "film"akcija,i jas tamu a sto e naj....smesno bi rekla imam i titluvan prevod na makedonski.
Koga im kazuvam na bliskite padjaat od smeenje... Ova...ne se seguvam-vistina e.Ima li nekoj drug nekoe slicno iskustvo??? |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Ja vcera spiev ko zaklan a so sum sonuval pojma neam
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
uh, sonuvav nesto ne bas ubavo
|
|
![]() |
|
dudasr2 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
na maz mi crna raka go udira po glaga i na mestoto kade e udren u izleguva cvrga i od tamu mu tece krv pls neka mi odgovori nekoj
|
|
![]() |
|
dudasr2 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
ovoj son miskal deka znaci da se plasis od opasnost nekoja zosto kako sto jas znam samoto kuce na son znaci neprijatel spored mene pazi se vnimavaj na sebe ovie denovi
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Не е можно ништо да се случи но можно е свашта да сонуваш
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Luge sonvav deka ke fati vojna ejj loso e toa. Ama golema vojna.
A pa pred nekoj den istot sto go vidov na sonot, koga se razbudiv se so vidov na sonot bese isto i vo realnosta |
|
![]() |
|
ivanaaaaa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
sonuvav kako drugar prai sobrakajka so kola i umira a na mene i devojkamu ni e seedno za toa
|
|
![]() |
|
ivanaaaaa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
imav mn dobra drugarka koja pocina pred 2 meseci i ja sanjav kako mi se ljuti za nesto vo sonot
a nemozam da se setam za sto Изменето од ivanaaaaa - 23.Јануари.2007 во 19:52 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |