|
Што ве остави без збор денес.. |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 97> |
Автор | |
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ауч... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...сакала да ме носи у „Миднајт“.
Има ли нешто полошо од тоа? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа вест
"Сакам да кажам" на пауза до следната сабота Редовната колумна "Сакам да кажам" ќе паузира до следната сабота затоа што авторот Горан Михајловски е на одмор. Дај Горане не зезај-Каков одмор? Сега? Ај те молам! |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас да му ја однесам колата до таму за трампааа Абе оди мавни се таму...
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga stanav od spienje odma izlegov nadvor i vidov deka se stemnilo....
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СИТЕ ДЕВОЈКИ ШТО ЈА ЧУВААТ НЕВИНОСТА ЗА 1-БРАЧНА НОЌ
X 1525346 Трагикомичен елемент у цела работа: 5.482 луѓе го лајкнале, поголемиот број возрасни девојки. Македонија -земја на чистота, духовна просветленост, апсистенција и такодаље... Ќе стегнам лајк, жими све. |
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Urlanjeto na edna zena . Izgleda zaboravila da si se napie od lekot za smiruvanje P.S. Tesko na nejziniot maz pokraj nea |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пораката од Омар
ах бре дете ...бре! |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќерката на една моја пријателка.
Си мочка она во нокширче,и кога стаса ред за бришење и вика Не ме бриши од напред,таму не ме факај -Зошто???? Оти таму е царството на принцот Морав да се возджам да не се смеам,многу ја искараа |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЦЕЛ ДЕН МИ Е БЕЗ ЗБОР
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden komentar..
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овци..та овци
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добив тројка хемија.
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 97> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |