![]() |
|
ГРЧКА ПРОПАГАНДА, притисоци, уцени, инциденти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 62> |
Автор | |||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
тоа што ме нервира кај пропагандите е што викаат дека не постоиш, па дај, ќе бев ли тука и ќе пишував ако не постоев?
второ викаат дека се си измислуваме и дека сме паднати од марс па дај, доколку кај некој се појави национална свест дека постои како припадник на народ (а не е Грчки, Српски или Бугарски) значи дека е македонец, може ли некој да се чука во гради дека е македонец ако е грк? тоа е едноставно нелогично и за крај викаат дека сме краделе култура и историја ние ништо не крадеме, тоа што го тврдиме се заснова на тоа што сме го истражиле и тоа што го знаеме со векови, нивните тврдења се засноваат на нешто што тие го нарекуваат свое само затоа што така им е кеиф Националистичка пропаганда = Нацизам, исто ако што Хитлер ги учел своите деца, така грчката влада ги учи нејзините само не знам зошто пропгандите сеуште постојат, тоа е исто како јапонија сеуште да се стреми да ја освои кина уназаден свет, ете тоа е балканов наш мал |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
||
grcija go znae albanskiot mentalitet ... znae deka takov poteg moze da ja cini mnogu ... grcija gi ima svoite sateliti i vo albanija... tie pobaraa od grcija da ne go potpisat dogovorot za albanija no znae deka problemi so dve drzavi istovremeno ne moze da tera ... plus + znae deka na stranata na albanija stabilno stoi i silnata Turcija koja ednas veke i pokaza zabi za albanija... znaat grcite do kade da idat ... ne se glupi...
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
da be ...... podobar nema i tesko deka kje ima ........ garant
![]() |
|||
![]() |
|||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
||
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
da ... i jas se soglasuvam ....... nema podobar ...........
![]() |
|||
![]() |
|||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
||
|
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Затоа што мислам дека на МНОГУ добар начин Милошевски одговори на нејзините обвинувања во Белград дека Македонија попречува решавање на спорот со името... |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Додека КУЧКАТА Бакојани лае во Белград дека ние сме тие што вршеле опструкција на преговорите за името, милошевски ја кани Гејската Шевица на дипломатија во Македонија...
Според мене одличен потег... |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
Iskreno ne go razbrav komentarov. ![]() Mojot komentar se odnesuva na toa deka i pokraj srpsko-grckoto prijatelstvo grcija ne stavi veto za priem na albanija vo EU... |
|||
![]() |
|||
||
lele ....... gi legnavme na grb so nasite kontra - argumenti pa sega eksik ostana da go resime prasanjeto za dvolicnosta okolu priznavanjeto na kosovo ............ mu rekol kjoriot na slepiot , VIDI GO DRVONO
![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 02.Февруари.2009 во 18:39 |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
... mene povekje me interesira kako kje rascisti Dora Bakojani so svojata dvolicnost, bidejki deneska vo Belgrad dade izjava deka grcija nema da go priznae kosovo. Shto kje izjavi utre vo Kosovo, a zadutre vo Tirana, bidejki niv ne kje gi interesira odnosot na Grcija sprema Makedonija tuku odnosot na Grcija sprema niv.
|
|||
![]() |
|||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
||
Да ама дочитај шо напишав ![]() |
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
![]() |
|||
Rafiz Aliti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 111 |
||
Konecno makedonecot da kaze nesto pametno.. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |