|
МУЗИЧКИ ВЕСТИ |
Внеси реплика | страница <1 303132 |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti poubavo napisha, mene me mrzeshe do tolku
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А јас па си викам ќе ја израдувам мамма...
Мори металко една...
И... како ти се чини албумот... кажувај критики...
IQ, во исто време сме ги пишувале постовите... само ти си побрза...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aham,...jas veke preslushav neshto od toa
kaj moze da "projde" bez moe znaenje.... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За почеток, една вест за фановите на Metallica: на 12-ти септември се очекува да излезе во продажба нивниот најнов албум 'Death Magnetic'. Најавено е дека тоа ќе биде албум кој ќе ги замолчи сите оние кои се на став дека боговите на металот не се веќе музички креативни.
'That Was Just Your Life' , 'Broken Beat and Scarred', 'The Day that Never Comes', 'The Judas Kiss’, 'Suicide and Redemption’, 'My Apocalypse'... се некои од сингловите на албумот.
Критичарите велат дека албумот ќе биде консолидација на она што се Metallica и на индивидуите кои ја сочинуваат...
'You want heavy? Metallica gives you heavy baby!' - вика James, во една од песните...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Metalika najavuva nov album, ke izleze na 12ti ovoj mesec. lista na pesni: 1. That Was Just Your Life 2. The End Of The Line 3. Broken, Beat & Scarred 4. The Day That Never Comes 5. All Nightmare Long 6. Cyanide 7. The Unforgiven III 8. The Judas Kiss 9. Suicide & Redemption 10. My Apocalypse |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Ајде една ваква тема. Тука ставајте најнови вести од областа на музиката: концерти, албуми, награди... па и трачеви ако сакате за музичките звезди, било од светот било од домашната естрада...
|
|
Внеси реплика | страница <1 303132 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |