IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Веронаука!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Веронаука!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334>
Автор
Порака Обратен редослед
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 23:22
...znam... aj leka nok... odam da go sakam "blizniot svoj"грицкање%20нокти
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 23:20
pa,sega,.....ne sum jas kako tebe,...голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 23:18
Originally posted by brza brza напиша:

a be ,...go znam jas toa pravilo,....samo, go tolkuvam po moe,....go sakam samo toj, shto me saka,....голема%20насмевка

.. te razbiram... i jas si imam maka... zaradi brziot jazik... od 10 dushi... devet ne me sakaat... a eden e ramnodushen...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 23:15
a be ,...go znam jas toa pravilo,....samo, go tolkuvam po moe,....go sakam samo toj, shto me saka,....голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 23:12
Originally posted by brza brza напиша:

Originally posted by lpartik lpartik напиша:

КОГА НЕКОЈ СО ПОТЕКЛО ОД СТОЈАКОВО И БОГДАНЦИ ЌЕ СЕ РОДИ ВО СТРУМИЦА, ПА ЌЕ ПОРАСНЕ ВО СКОПЈЕ,ПОЧНУВА ДА СЕ СРАМИ ОД ОПИНЦИТЕ НА ДЕДО МУ, ПА МУ СЕ МЕШААТ И БАБИТЕ И ЖАБИТЕ...
КОГА ЌЕ ВИДИ РАЗБОЈ, СЕ ЧУДИ И ПРАШУВА: ШТО Е ТОА ШКРИПНИ- РИПНИ?
,...hahaha,...e ,stvarno si ,...unikat,....ama,mi laskash shto si mi go zapamtil,...kako ono go vikash,....rodoslovieto,....a,ti beshe,...strumichkiot,....aiii,...izvini shto ne mi teknuva,...ama, siguren sum deka tebe ti tekna,...смеење

... e ako ucevte veronauka vo osnovno ke go naucevte osnovnoto pravilo...sakaj go blizniot svoj... i da ve predupredam i dvajcata... za istocniot del od Vardar... ne trpam navredi... tamu lugeto se najdobri...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:54

КОГА НЕКОЈ СО ПОТЕКЛО ОД СТОЈАКОВО И БОГДАНЦИ ЌЕ СЕ РОДИ ВО СТРУМИЦА, ПА ЌЕ ПОРАСНЕ ВО СКОПЈЕ,ПОЧНУВА ДА СЕ СРАМИ ОД ОПИНЦИТЕ НА ДЕДО МУ, ПА МУ СЕ МЕШААТ И БАБИТЕ И ЖАБИТЕ...
,...hahaha,...e ,stvarno si ,...unikat,....ama,mi laskash shto si mi go zapamtil,...kako ono go vikash,....rodoslovieto,....a,ti beshe,...strumichkiot,....aiii,...izvini shto ne mi teknuva,...ama, siguren sum deka tebe ti tekna,...смеење
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:47
veronauka toj predmet veke go ima vo moeto skolo a i jas ke pocnam da go ucam od maj no ne se ni pomislam da go ucam a posebno za katolicite
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
lpartik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2008
Поени: 402
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lpartik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:35

Изменето од lpartik - 08.Април.2008 во 22:35
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:19
ma,ostaj go toj,..ochigledno .mesha zabi ,..i babi,...намигнување
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:12
ok ok,go po4ituvam tvoeto mislenje,zborot mi e deka veronaukata i ne e tolku potrebna vo skolskiot sistem,kako bilo do sega,pa taka i vo idnina!!!
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lpartik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:06
Originally posted by nikita nikita напиша:

Originally posted by Quentin Quentin напиша:

Ете им Библија, ете им и К*ран на младите. Па и Талмуд, и Тора и други свети книги... Црквите и училиштата се покажаа како слаби скротувачи на декаденцијата и моралната деградација на општеството. Најсилен фактор е семејството, тоа е нуклеусот каде што се создаваат вистинските вредности. Џабе е веронаука на училиште, ако се нема база од дома.

TAKA E!!!!!

АКО ТАКА ГИ РЕШАВАМЕ РАБОТИТЕ- ЕТЕ ИМ НА ДЕЦАТА БИБЛИОТЕКА, ПА НЕ ИМ ТРЕБААТ ЧАСОВИ ПО ЛИТЕРАТУРА...А МАЈЧИНИОТ ЈАЗИК СЕКОЈ ДОМА СИ ГО ЗБОРУВА, ПА НЕ ТРЕБА ДА СЕ УЧИ.

pa dobro ne ni do tolku,kako sto vikas ti,biblioteki i drugi raboti.ima i nekoi nesta sto ne mozat da se nau4at samo od knigi,kako na primer domasnata kultura!!!

ДОМАШНАТА КУЛТУРА СЕ УЧИ ДОМА,ЗАТОА ТАКА И СЕ ВИКА. АМА АКО СЕ СОГЛАСУВАШ СЕКОЈ САМ ДА СИ ГИ ЧИТА ТОРАТА, БИБЛИЈАТА,к*рАНОТ...НЕ НИ ТРЕБА ОБРАЗОВАНИЕ,СЕКОЈ МОЖЕ НА СВОЕТО ДЕТЕ ДА МУ ГИ ПОКАЖЕ БУКВИТЕ, А ПОТОА - ЕТЕ МУ БИБЛИОТЕКА, ПА НЕКА ЧИТА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 21:59

Ете им Библија, ете им и К*ран на младите. Па и Талмуд, и Тора и други свети книги... Црквите и училиштата се покажаа како слаби скротувачи на декаденцијата и моралната деградација на општеството. Најсилен фактор е семејството, тоа е нуклеусот каде што се создаваат вистинските вредности. Џабе е веронаука на училиште, ако се нема база од дома.

TAKA E!!!!!

АКО ТАКА ГИ РЕШАВАМЕ РАБОТИТЕ- ЕТЕ ИМ НА ДЕЦАТА БИБЛИОТЕКА, ПА НЕ ИМ ТРЕБААТ ЧАСОВИ ПО ЛИТЕРАТУРА...А МАЈЧИНИОТ ЈАЗИК СЕКОЈ ДОМА СИ ГО ЗБОРУВА, ПА НЕ ТРЕБА ДА СЕ УЧИ.

pa dobro ne ni do tolku,kako sto vikas ti,biblioteki i drugi raboti.ima i nekoi nesta sto ne mozat da se nau4at samo od knigi,kako na primer domasnata kultura!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lpartik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 21:53

TAKA E!!!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 20:53

TAKA E!!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,205 секунди.