![]() |
|
Азбука на афоризми и поговорки |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 50> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Golemite srca sakaat,malite baraat da bidat sakani
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Водата и огнот се добри слуги, ама лоши господари
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Brat brata ne rani,teshko koj go nema
|
|
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Ако некој фрли по тебе со камен,ти фрли му со леб.
|
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Stho si poseal toa ke znees
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
|
Djabe raboti, djabe ne sedi
|
|
![]() |
|
Читај секој ден по една книга
|
|
![]() |
|
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
C
Cigarite se shtetni po zdravje.
![]() |
|
![]() |
|
Hartijata trpi se
|
|
![]() |
|
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
F
Fali me usto, zosto ke te raschepam.
![]() |
|
![]() |
|
KJ?
Ubaviot zbor so pari ne se kupuva
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
tivka reka, breg roni
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Samo rakata na prijatelot go vadi trnot od srceto
|
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Рани куче да те лае
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |