|
Зошто мажите лижат? |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 38> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...abe ne zezaj toa lizenjeto e za onie tipoi na luge sho gledaat mnogu filmoi, ili eventualno sho im se ko Bugarski kebapchinja, ili pak nemozat da isteraat poishe od 10 min, pa mora da gi nadraznat nekako curive da ne im izbegaat pred vreme...posho ako si zdrav je*ach ne ti treba da ja lizesh ima da ja narosish so majstorija sve i zdravo da ja istresesh sve, nema da i tekne taka na jazik...
...ali eve da kazeme deka ima i merakliki na lizanje po razni osnovi, dal nemaat fraer asalen, dali im se pogodil chkart fraerot, dal dosaden e samo buta napred-nazad...sekakvi gi ima...zatoa nek si kupat takvite kuchinja...najbolje ke im je...hahahahhahh ...inache toa...hahahahhahaa |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...well...you'd better believe it...ja pizda nit sum lizel nit pa ke lizam...jazikot mi e za drugo ne go pikam kaj sho ne mu e mestoto...
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi se veruje deka ova si go napisal
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zasho se glupi zatoa lizat, da trebalo da se lize od med ke im bile na curive medeni...bljaaaaaaaaaaak...
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaso??
pa da im bide ubavo na zenite so bi drugo a baska ima vo toa i filing |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za da gi pocustvuvaat usnite i jazikot oteceni od sladok zamor i normalno za da go okusat ona sto sleduva
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da steknat vlakna na jazikot
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne.....povekje od vlakna...... |
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...teshka rabota e toa da se desi, nedaj boze na vas da vi se desi da ne dobiete posle lizenje mislam da ve ostavi nekoj na sred put, ke skokate posle preku prozor... |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne dobijat toa sto mislt deka ke dobijat po lizenjeto, zakogo kako, nekoj moze herpes saka da dobie
|
|
dama
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LOU WEED A TI SE PLASIS OD HERPES
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....herpes?? |
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bljaaaaaaaaaaaaak...
|
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |