![]() |
|
Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 58> |
Автор | |
Pentakostalec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Se e ubavo dodeka trae
![]() koga kje go nema zalis ccc.... ![]() |
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Ljubovta e kako more...uzhivash dodeka ne ti dosadi...a koga kje se umorish, probuvash da go dopresh dnoto i sfakjash deka predaleku si plivala...malku se davish...dodeka ne dojde nekoe brotche da te spasi
![]() |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
wow mila
![]() ![]() |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:30 |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Posakaj da bides zelba i jas ke te posakam, posakaj da bides ljubov i jas ke te te zasakam samo nemoj da posakas da bides bolka zosto nikogas nema da te prebolam.
![]() |
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:24 |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Kade pogresiv gospode,mi vrakat li i mene,da osetam kako boli.te molam pomogni mi da ja izlecam dusata povredena i bolna.soznanieto da osekas da razumot ti gi zamati custvata,vo momenti e ubavo,ali obostrano,soznanieto da ne si sakan da saka druga e uste pobolno.VODATA PREMIVA VELAT SVE ,A KAZANIOT ZBOR UBIVA, bolkata sto ja nosis ,a se prikrivas zad paravanot e golema.Boli mnogu boli ,boli povredenata dusa,te pritiska spomenot na kazanoto ti se vrezalo vo srceto sto te pritiska na samata pomisla,ke go pronajdam li patot po koj se zagubiv.
|
|
![]() |
|
sanjago4e ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
ako ne namerno brem slucajo seti se na mene zosto jas te samo sakam
|
|
![]() |
|
sanjago4e ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
goran4e te sakam
|
|
![]() |
|
malecka_K ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Тивка нок....Месечината и ѕвездите и оваа нок се обидуваат да ми го осветлат патот, да ми ги осветлат спомените.....Ах тие болни спомени кои ми ја притискаат душата и не ми дозволуваат да продолжам напред......Каде да одам?Што да сторам за заборавам што се случи?А дали всушност и ке успеам да те преболам, на се да заборавам!!......Незнам!Тишина и се е мртво !!!Не добивам соодветни одговори на моите прашања!Но решавам храбро да зачекорам напред.Да зачекорам по патеките кои ми ги покажува светлината.Да го заборавам тој твој небесен поглед што ги раскина сите катанци на срцето и ме направи роб на твојата убавина.Но одминува денот, одминува и нокта црна.Се одминува ама ТИ си сеуште тука! Знам дека е тешко, но сепак ке продолжам напред....Ке го барам црниот тунел на заборавот каде што црнината тажи за поминатото време .Каде што ке се изгуби твојот поглед ......Каде што ке ги закопам спомените и ке ја барам патеката на оние кои што искрено љубат!!!
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Ќе се стопам и ќе ме смрзнаш пак, Ќе се давам и ќе ме поткренеш пак, Ќе те повредам и ќе ме разбереш пак, Се прашувам зошто сеуште тука си? |
|
![]() |
|
Mala Budala ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Ljubovta se cuvstvuva kako raganje na sopstvenata besmrtnost...Dodeka jas stanuvav besmrtna,trepetot na noknite peperugi mi sepna deka si mi ja griznal dusata,deka si otkinal parce od moeto srce...
Mi gi dade kriljata na ljubovta za da go dopram sovrsenstvoto,za potoa da dozvolis da padnam na dnoto... I samiot znaes deka bolese i ke boli,go znaes samo toa sto te interesirase... No nikogas nema da doznaes deka si griznal parce od dusata na eden malecok fenix... ![]() |
|
if you break my heart l'll break your face
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Da napisam ljuboven tekst otkinat od dusa :)
Srcevo mi Skapa, mi se iskina od TAGA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од zaguben - 08.Јануари.2009 во 21:15 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |