![]() |
|
Рецепти за торти и други благи работи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 56> |
Автор | ||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
нема како да си пиела солен јогурт во Бугарија . Јогуртот се прави едно кон едно кисело млеко и вода . Некој ти е кажал да си ставиш сол и не ти е допаднало и си си направила грешен заклучок . Инаку да у нас преферираме јогуртот да го пиеме малку солен . А дури некои стават и бибер .
|
||
![]() |
||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
|
dobra komninacija
od ajran na kafe ... . ![]() |
||
Finis coronat opus
|
||
![]() |
||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
|
чек да се сетам ајран у што спаѓаше.... туку гледам дека нема врска веќе категоризација на храна... гарант со кафе иде
|
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Биби, да не ти дале тебе ајран?
Остај бозата, ајде
![]() |
||
![]() |
||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
|
ај,од Бугарија си па цинизмот во врска со преживувањето ќе ти го препишам на недоволното владеење на македонскиот...значи, не те прашав како сте преживеале туку ,знаејќи го вкусот( за кој слободно можам да речам дека ми беше одвратен) ме интересираше како можеш да јадеш такви комбинации... а у ствари,подобро кога ќе размислам па и не мораш да ми одговориш-не ми е ни гајле |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сега кога те прочитав ме фаќа срам од вкусот што го имаме ![]() ![]() п.с и на мене не ми се допаѓа вкусот на вашата боза . Безвкусна ми е . За тоа малце по кротко со преценките .
![]() Изменето од емил - 18.Септември.2013 во 18:28 |
||
![]() |
||
|
не е муабетот за преживувањето...за комбинирањето е... |
||
![]() |
||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
|
se moze da se mesha
Vo Kina mesaat ,blago i kiselo, soleno....pa site preziveale ![]() |
||
Finis coronat opus
|
||
![]() |
||
|
јас само така ги јадам кифлите . Со јогурт
|
||
![]() |
||
|
кога сме кај боза муабетот...значи-од се" срце ви препорачувам ,ако ве нанесе пат во Бугарија- да не се полажете боза да купите... Не знам како и од што ја прават ама врска нема со нашава боза...а и со јогуртот исто(освен ако не сте љубител на солен јогурт)
сум пробала и едното и другото и стварно емиле, како можеш да ги искомбинираш бозата и јогуртот (од вашите,нели)) со кифла,крофна или што и да е друго благо??? |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
А да пробаш ти пред мене?
Ако преживееш ќе пробам и јас.
|
||
![]() |
||
|
Пробај ја мојата опција со јогурт и нема да сгрешиш
|
||
![]() |
||
|
Па добро, во Македонија живеам. Кога ќе си купам кифла со мармалад повеќе од сигурно е дека нема да земам јогурт. Не се меша благо и јогурт ![]() Ја јадам со сок или какао, друга опција немам. А и не ризикувам да јадам солени перничиња со шеќер во прав, кој знае што ќе ми каже желудникот
![]() |
||
![]() |
||
|
kade ima ,,party,, ovde ?
![]() |
||
Finis coronat opus
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |