![]() |
|
Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 41> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sexy,....ne me zaebavaj,...nema podoro od teotija! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pa,poveketo samo toa i go pravat,.................teoretiziraat!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Се удавија од теории.... |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DO KADE E SO GOLTANJETO ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Да да секако |
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Aaaaaaaaaaa, ако и се пуши нека пуши, нема да ја молам има такви што ќе сакаат.
![]() |
|
![]() |
|
Ne nego ednostavno ne saka toa da go napravi! Sepak ne se site za pusenje i goltanje
![]() |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Ова треба да значи дека со таа шо би ми била девојка ако не пуши не ме сака, нема емоции?
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Има има ама уште не се дојде вајда до крајниот закључок
![]() ![]() ![]() Според мене тоа се прави ( ако на девојката и е задоволство ) само ако дечкото го сака и и значи ( силни емоции) или 2 варијанат накое к*рвиче па сеедно и е вазно и е да го задоволи типот
![]() и 3 варијанта еднио кога е присилена...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
VAKA TAKA OVAA TEMA USTE MRDA.... IZGLEDA IMA INTERES OD NEA... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Има некои кој што уживаат ( тоа е предизвикано од самата помисла дека партнерот ужива и го задоволиле)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
jas ne si ni zamisluvam,....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Можам да замислам.....и да повратам...бљак |
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |