![]() |
|
Те Сакам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 62> |
Автор | |
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Те сакам душичко моја,те сакам како животот мој..... |
|
![]() |
|
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
VE SAKAM SITE !!!
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
imase edna pesna:
i love you baby tanananana ( ne znam so vika tuka) i love you baby trust to me when i say ![]() |
|
![]() |
|
is no good ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Еве ви една песна плачковци
![]() |
|
www.komiti.org
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Ej strong ke bidam koga toj ke bide na moe mesto, pa togas neka mi kaze kako mi bilo mene ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
no sakam i jas
vikam na glas da bidam par skoro bozji dar sakam i jas se molam na glas eden so edna par no edna senka za dar |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ljubov, kako roza frlena na podot vo crkva
crvena a blesti na beliot mermer treba da se pogodi harmonija na crkvenite organa nekoj rozata da ja podigne |
|
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Кога сме веќе на темава...blueprayer, Lady и anakin
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() Изменето од blueprayer - 07.Јануари.2008 во 15:12 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ah ljubov
zaeb na prirodata ti koja ne teras na se mnozime da sme civilizacija ti prirodo svati bez ljubov nema civilizacija ni spremi volseben zaeb kje se mnozime, vetuvame |
|
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Fala ti IQ.. ![]() |
|
![]() |
|
Aj da se vratam na temata Te Sakam..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cekas znak???????????????????/ EV
se vika ljubov, na tvoj znak kje se pretvoram vo solen stolb samo daj mi znak ne sakam da cekam na znak sakam da go vidam |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |