![]() |
|
Акција “ПУЧ“ и бомбите на Заев |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 69> |
Автор | |
Branko C. ![]() Група ![]() Регистриран: 22.Февруари.2013 Статус: Офлајн Поени: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Фикс, а ти сакаш Груевски да падне?
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Јако е
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
https://www.youtube.com/watch?t=10&v=aoI16maok1Q
Изменето од laki_bu - 20.Април.2015 во 22:14 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Абе Фикс, Заев ќе го јаде стапот, барем на хартја. Дали ќе си ја отслужи казната или не, иако сакаме да веруваме дека само ВМРО ги има конците во раце, да не се лажеме самите себе, има многу "меѓународни" фактори во тоа..
Мене ме интересира кој ќе понесе одговорност за местењето избори, за вработувањето/унапредувањето партиски кадри, за бркањето од работа само затоа што имал партиска книшка од опозиција.. Ме интересира зошто иако постојат индиции за кривични дела, актуелната власт молчи, зошто ЈО, народниот правобранител па и другите институции не се позанимаваат со кршењето на едни од основните човекови права загарантирани со Уставот на РМ?! Дискриминација е во прашањем и тоа директна, не индиректна. Постојат тие луѓе со име и презиме, жалосно е!
Изменето од evangeline - 20.Април.2015 во 17:11 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
да бе да, Грује е бајче, јагненце, душа невина напатена....
![]() абе ај не ме смејте....снимкиве го докажуваат она што мене одамна ми е јасно а сега има прилика да го слушне и секој македонец : Груевски Никола е само еден обичен криминалец, на кого му чуе и за име и за народ и за евроинтеграции...ориентиран само на лично богатење, пакосен како некоја вештерка од цртаните филмови, подмукол, само провизии му се во глава....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Многу сум сигурен дека Заев на крај ќе испадне нај наивниот политичар на сите времиња.
А што не закачи во каша не закачи, и тоа никој не може да му го спори. Самоуништување де......Заев = Чичко Кумплунг
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
![]() Ма кај смеам шефот да го избришам, после и мене да ме прати во затвор ![]() Него ве гледам т.е читам и двајцава и ви се чудам како имате нерви да дискутирате на темава.. Иако ги следам, крајно незаинтересирана сум затоа што на крај тие што се на список ќе одат во затвор, другите во кафана и ![]() Знаете само што ме плаши? Тоа што народов очи си вади меѓу себе. До вчера пријатели, денес не сакаат на маса да седнат затоа што едниот бил ВМРО другиот СДСМ. Гајле ми е утре кој ќе оди во затвор, а кого ќе го пуштат како ништо да не било.. Во врска со она што го кажа Нинџа - индиција за извршено кривично дело, да постои. Ама и сам знаеш како се постапува по тоа ![]() Значи, да разјазниме.. Снимките се индиција, не доказ. Затоа не велете дека не можат да се сметаат како доказ, затоа што не се. Доказен материјал ќе беа доколку беа прибавени со судски налог.. Друго нешто, ме интересира многу кога се снимкиве направени.. Не знам дали знаете, дали памтите, некаде 2010-2011 година Уставниот суд поништи неколку одредби, меѓу кои и онаа за прислушување без судски налог. Според законот за електронски комуникации, тогаш беше дозволено МВР да прислушува без налог.. Не знам како ги гледате работиве, ама мене и од двете страни ми се гадни.. Едната страна (ВМРО) поради се што се слушна од снимкиве (за кои искрено верувам дека барем 80% се веродостојни, затоа што знаеме и самите колку е саат дури и без снимки), а од другата страна ме згрозува начинот на постапување на Заев. Нели мислеше за доброто на МК, нели сакаше да ја оправи земјава.. Знае ли во каква каша не пикна?! |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Не бе зошто така мислиш, супер муабет си тераме, се е на тема, не сме оф топик со ништо.
|
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
почнавме да се повторуваме....ќе наиде Ванѓето па ем ќе не избрише ем ќе не банира...
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ма какви снимки, она се глупости, плус нелегално, плус може да е шнајдерисано
![]() |
|
|
![]() |
|
затоа што уште не се нашол саглам обвинител кој ќе му го изгори газот за се она што се врти по снимките...само овој тешко дека ќе има кој да го аболицира...
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ами овај твојов бе осуден беше од сите судови, Папата го аболицира
Грујо во однос на ова е чист
|
|
|
![]() |
|
и јас да сум како Заев, не би му одел во кабинет да ме снима и да ме бламира....оти со криминалци, терористи и социопати не се преговара, тоа е меѓународно правило...а Грујо е барем две од наброените работи...
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Не бе, тоа се неспоредливи работи...прво ако кинисаме со политички определби ти никако не ми личиш за Заев, тој е глуперда бе....јас Грујо не би можел да бидам искрено
Ама од оваа гледна точка да сум на место од Грујо не би прифатил уцени од Заев, за друго не знам
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 69> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |