|
ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ во МК - генерална дискусија |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 36> |
Автор | ||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мој народе Македонски
со какви идеи си ти? .....Доста беше, разбуди се,..свести се не спиј ти...Ти не знаеш кој си, што си, други те знаат, срам голем е за тебе,сам да несезнаеш.Не сакаме богатство,Не сакаме пари, Туку сакаме слобода И човечки правдини .... |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Предвремите избори...
исто како и редовните... значат забава за народот едно 5-6 месеци... и потоа ќе дојдат локални... па претседателски... па пак нови избори... па локални... и то нема крај... забава до бесвест... овој народ живее за политика... од политика... преку политика... со политика... душевна храна му е политика... а бе нема место каде не се зборува за политика... и не можам да се изначудам... како е можно толку многу да се исполитизира една држава... еден народ... како...??? и да ... избори ќе има... немајте гајле... ураааааааааааааааааа.... П.С. ајде да се карамееееее. Изменето од којсумјас - 08.Февруари.2011 во 20:12 |
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eheee davide imame nie vreme za gubenje .......veke tolku sme izvezbale toa gubenje vreme shto veke ni e epten lesno.. sekogash da gubime ...shto i da izbereme ....samo i tie i onie neka se spremat dobro za lazenjeto ...bar za promena malku da ni bide ubavo dur ne lazat bar... |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najpametno nesto vo ovoj moment sto SDSM i opozicijata mozat da go napravat e da se vratat tamu kade sto im e mestoto- vo parlamentot. Kakvi predvremeni izbori, kakvi gluposti, toa e samo gubenje na vreme . |
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дотичниот ти бил и (сеуште) е најголема ШТЕТА на посткомунистичка Македонија..со своите не-дела и постаки..насекаде регистрирани и запишани.. Камо среќа никојпат да не го довлечкале овде....денес можеби ....ќе бевме и она што ....од поголем број на граѓани го посакува(в)ме..
КРАЈ на муабетот... за ова и за мене
Изменето од novace - 09.Февруари.2011 во 23:25 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Новаче, дали имаш малку претстава што планови се правеле за Македонија во тоа време? Било прашањето дај што ке дадеш, и Глигоров како стар искован политичар го одбрал најдоброто решение кое било ТОГАШ на табла. Српско Грчките планови оделе до таа мера да си ја поделат Македонија! Грешки има, секако, но ако сакаш да ја преферираш ВМРО, тогаш што чекаа од 1991-1993 додека беа на власт? Од пуста неспособност, преминаа во опозиција! |
||
Homo homini lupus est...
|
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледај на крај... тебе да не ти ги истегнат ушите
А некои си овдешни Фиромољупци...не беа повикани ниту за тоа..иако многу посакуваа...например Киро..кој ти бил „воведен„ во Белата Куќа..преку скалите за послугата..дали тоа на нешто ти асоцира.
Судбина...
Изменето од novace - 06.Февруари.2011 во 23:26 |
||
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дека ќе има тоа е сигурно а какви...ќе му кажат на Гујо...кај Вујко Сем, покрај тегнење на ушите...
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Realen odgovor..... |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Веднаш.....
За подобро утре..... |
||
Homo homini lupus est...
|
||
aLkINOr
Група Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto dfa ima rani izbore vo makedojna mnogu dobra e ovaja vlade na gruevska
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa jas go pravam toa-davam predlog kako e podobro. Vprocem kolku im e gajle na politicarite (znaci ne samo na nasite) kako komparacija samo ke navedam-citam deneska za Hosni Mubarak. Negovite deca so 12 avioni si gi prefrlile semejstvata na bezbedno. Narod neka gine. Ubava pouka- ne se karam so nikogo vo odbrana na politicar. Tie si ja naredija-kako nie da si ja naredmie? |
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секако дека е тоа така..НО..почитувана...
Јас сепак морам (и) да размислувам на неопходниот и задолжителен баланс помеѓу.... она што го мислам и она што (морам да го) правам
|
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
“Нечистотијата“ произлегува токму од сплетот закони донесени по принципот “господ прво себеси си дал брада“.
Значи ако го сменат изборниот закон сами ќе се исчистат, односно ние ќе ги исчистиме. Нема тогаш да ставаат на листата некој за кој знаат дека на старт ќе изгубат. Искрено, за мене секогаш ќе останат двајцата Николовци- Поповски и Груевски како најдобри министри за финансии, мојот респект го има младиов од Велес-мислам дека е Николовски од СДСМ, младиот (едно слабо момче- Александар Илиевски ли е, не сум сигурна)- не овој Охриганецот- незнам од каде е детево ама ме одушеви со неколку свои настапи од ВМРО, Роза Топузовска од ЛДП. Имаме квалитетни ама не избиваат на површина од оние “виличарите“ Новаче Па ако не постои идеализмот-пропаднавме. Знаеш дека надежда последна умира. |
||
Внеси реплика | страница <1 2930313233 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |