|
Духови |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 42> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go mislam istoto!..
Ne deka ne im veruvam na onie sto doziveale vakvi raboti, najverojatno ne lazat, ne gledam so kakva pricina bi go pravele toa!.. Mozebi za takvite iskustva ima nekoe logicno naucno objasnuvanje a sto ne mora da e povrzano so duhovi. Jas ednostavno ne veruvam vo raboti (od ovoj tip) sto licno ne sum go iskusila ili nemaat nekoe naucno objasnuvanje, sto ne znaci deka tvrdokorno stojam na mojot stav i ne mozam da si go promenam mislenjeto!.. Naprotiv!.. Samo sto jas, kako sto vika James, sakam da vidam so svoi oci!..
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па јас затоа се декларирам за скептик ... не верувам, но ја оставам секоја можност за отворена! |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно дека не можеме да бидеме 100% сигурни и јас имам некои слички за кои се прашувам дали се случајност или нешто друго....се трудам еднострано да не ги гледам случувањата т.е. онака како мене ми одговара...и јас имам сомнежи ,но сепак постои нешто .....што е тоа незнам ни јас.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма знам Рушке, па и јас го имам тоа почуствувано, но сепак, тоа чуство може да биде и психичко и емотивно.. или не знам како веќе да го наречам... Додека не видиме или пипнеме, не можеме никогаш да бидеме 100% сигурни! |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве за да не мислите дека јас се шегувам за она што и реков на Нена да и дојдам на гости ... со тоа сакав да кажам дека навистина САКАМ да го доживеам тоа, да го видам со свои очи! Мене ми се имаат случено 2-3 многу чудни работи (добро, можеби и повеќе, но не толку убедливи).... и сепак мислам дека е нешто друго во прашање. Ќе ви кажам дека имам читано многу книги за тоа, уште многу одамна ... за луѓе кои настојувале да ги "фатат" духовите на најразноразни начини... во куќи за кои се мислело дека се опседнати со духови... но сепак, некако не ми се верува баш! Од мојата баба имам слушано уште поневеројатни приказни ... кои се "сигурно вистинити" ... не знам зошто таа би ме лажела, кога и онака не сакаше да зборува воопшто. Требаше некој ептен да ја испровоцира за да го каже тоа.... Но, сепак..... Јас сакам да видам со свои ОЧИ, а не со некои други сетила!!! |
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi ne e bitno dali nekoj ti veruva ili ne, bitno e sto ti si doziveala takvo nesto i veruvas vo toa.
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I posle tolku godini,nemam objasnuvanje na moeto...
Plus eve pak nekoj ne mi veruva
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo sekoj slucaj bi mozele dvete i Valerija i Nena da kazete barem otprilika sto imate doziveano. nemora vod etali mozete i vo kratki crti. Mene me interesira, iako duhovite ne mi se specijalnost.
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i JAS sakam da mu se sluci nesto..slicno na naseto
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E,toa go slusav od site...
Ama,za zal,ne bese taka...
Zdrav razum...niti pod dejstvo na sedativ ili akohol..
nemora da mi veruvas
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pomina mnogu vreme...
Otkako sum ja raskazuvala sluchkava...
eve sega pak...
samo od sebe se nametne da bide iskazano...
U kontekst na temata
|
|
|
|
WORHOL
Сениор Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СИ БИЛА УМОРНА И НЕШТО ТИ СЕ ПРИЧИНИЛО...ИЛИ МОЖЕБИ СИ БИЛА ИСПЛАШЕНА....НЕЗНАМ...
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve,jas malku nafrlano...
Okolu mojata sluchka...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |