![]() |
|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 54> |
Автор | |
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gi pustam site raboti so ljubov niz moeto srce...toa e najdobar filter za mojata dusa...dobra zamena za ljubomorata
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Значи вака...во умерени или прекумерни количини...
помала, поголема доза на љубомора постоела и секогаш
ќе постои кај мене.......... ДА... љубоморна сум.....
И не мислам дека тоа е болест на која и нема лек....
![]() што оној момент кога ја снемува љубомората, настапува,
рамнодушноста или омразата.......а за тоа ....
![]() |
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
ne sum ljubomoren,ne znam zashto bi bil
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
Dianna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 118 |
Nema lek na ljubomorata; ljubomorata doagja od temperamentot,a ne od umot.Kako sto ljubovta nema oci, taka ljubomorata nema um.
Katul vo edna pesna veli "Sakam i mrazam! Kako e toa mozno, ke prasas, Ne znam, no toa go cuvstvuvam i zatoa stradam". |
|
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
јас сум ........ ама само кога сум вљубен .. инаку јок . не сум жими мајка ....
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
shto
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
xereras ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 151 |
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
vo umerena doza..da
![]() |
|
![]() |
|
Dianna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 118 |
Nikogas, so koja i da i da pojde doma ke si dojde!
![]() |
|
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
|
|
![]() |
|
Dani79 ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Не сум љубоморна..нема причина за тоа..знам дека тоа што е мое ќе остане, а тоа што не е нека замине
![]() Љубоморна на што?! Знам дека има поубави од мене, знам дека има попаметни од мене, знам дека има подобри од мене..а ако тоа што го имам не е доволно, значи дека сум во погрешна врска. |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
SE BROJAT POSTOVITE NA FORUMOT....????
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Koga sum zaljubena ,znam da bidam i ljubomorna.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ууу хуууу ......... и тоа колку
![]() |
|
![]() |
|
aha
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |