![]() |
|
Македонија го призна Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 46> |
Автор | |||||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Од денес не ни сакам да сум... Зар да се поистоветам со вас...??? НИКАД...!!! FIROM сте и тоа ќе останете... Бар додека не ве преименуваат во ИЛИРИДА...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Padnaa mnogu maski, toa e pozitivno vo ovaa situacija , koja licno ne me raduva. [/QUOTE] Први ги симнаа маските нашите пробугарски политичари... И со самото тоа мене и на многу други фактички не натераа на ваков потег...: Кажу да сам дивљак јер браним своју кућу,јер ценим часни крст и своју крсну славу,руке ми завезаше и на устима катанац ал се и даље поносим што сам Србин и Балканац...!!! Изменето од DelijaSkopje - 10.Октомври.2008 во 13:26 |
|||||
![]() |
|||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||||
Ќе паднат нечии глави во блиска иднина али не сум нострадамус
|
|||||
![]() |
|||||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||||
Padnaa mnogu maski, toa e pozitivno vo ovaa situacija , koja licno ne me raduva. |
|||||
![]() |
|||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||||
sega , na vase golemo zadovolstvo , kje ve ostavam da e razglabate opravdanosta vo ovoj kako i vo site prethodni i naredni predavnicki cinovi na ovoj za zal MOJ narod ..... vi posakuvam ubava diskusija i konstruktiven dijalog ... kojznae , mozebi i kje uspeete da UZIVATE ...... lesno prilagodlivi i adaptabilni se pokazavte ......
![]() Изменето од miroslav_g8 - 10.Октомври.2008 во 13:22 |
|||||
![]() |
|||||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
||||
Од денес не ни сакам да сум... Зар да се поистоветам со вас...??? НИКАД...!!! FIROM сте и тоа ќе останете... Бар додека не ве преименуваат во ИЛИРИДА...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Ако он не е македонец не си ни ти |
|||||
![]() |
|||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||||
i dokolku sum srbin , polojalen BEV na ovaa drzava za razlika od vas FORUM PATRIOTITE
|
|||||
![]() |
|||||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||||
Ne si MAKEDONEC ic ne se sekiraj , nitu si bil nitu ke bides. |
|||||
![]() |
|||||
||||
Konecno prizna deka si Srbin brat, neznam sto tolku se sramite da gi otkrete maskite. Pa i Srbin da si ne e tolku loso,jebiga od vistina ne treba da se bega kolku i da e bolna. |
|||||
![]() |
|||||
||||
Е Србијо, СРБИЈО... Оставаш да направат држава на твоја територија, а они пак ќе се свртат против тебе... А ќе бидат со оние кои никогаш не ги признале, кои никогаш не им ја дале Пиринска... Ти Србијо давај и пак по тебе ќе плукаат... Се срамам што сум Македонец...!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||||
![]() |
|||||
||||
i da znaes deka pobedija ..... ona od vcera e najubav pokazatel
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Исто како што во 2001 викавте вие дека победивте. |
|||||
![]() |
|||||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||||
ako tolku mnogu go sakaa kosovo srbite,zoshto se povlekuvaa od nego vo 1999?..a???zpshto?...tovareni vo kamioni vojskata maftashe so znaminja i izvikuvaa POBEDIVME..kogo go pobedija?.... a toa juzna banovina da si go vterash vo gazot,isto lajno si i ti ko tie vo belgrradski pashalak... Изменето од fiks - 10.Октомври.2008 во 13:07 |
|||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||||
![]() |
|||||
||||
ne uspeavte da se spravite so onie koi e RASTURIJA ovaa " DRZAVA" , pa barem rascistete so onie koi ne se istomislenici vo sramnite dela koi gi pravite ..... kje bide deka onoj koj go kazal toa bil vo pravo ....... AKO NE MOZES DA GO POBEDIS , PRIDRUZI MU SE ............... MOZEBI KJE MOZES DA UZIVAŠ .............
Изменето од miroslav_g8 - 10.Октомври.2008 во 13:08 |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |