![]() |
|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 35> |
Автор | ||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Бранко со прифакањето на РЕФЕРЕНЦАТА ја спасувал економијата поради ембаргото од Грција....хахахахахахахахахаха...се ИЗВИНУВАМ но морам да кажам дека досега поголема глупост немам прочитано! Јас разбирам да се брани дотичниот преседател (и те молам не ме едитирај, знам како се пишува) од секаков вид соображенија, но овакво нешто да се изјави кога сите извештаи и сите анализи направени во изминативе години кои се однесуваат на периодот за време на ембаргото покажуваат сосема нешто друго, не можам да поверувам. |
||||
![]() |
||||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|||
Еве што тој кажал..снимено и јавно презентирано во старнство..а тој не е Историчар..односно не е компетентен за тоа..ама грчиштава му го плеснуваат сето ова секому во очи..
ОВА ЛИ Е таа „мудра„ политика (поради која имаме и ќе имаме проблеми со грчиштата) на очигледно некомпетентниов за водење држава:?????
А за блокадата..дека не е вистина дека сме биле блокирани и без излез...бугарија ни понудила по исти цени да користиме нивни пристаништа на Црно Море..
Проблемот бил што овој сакал да му го бапнат баш грците...и никој друг..
А и веќе се изјаснил некојпат во 1944 година како благонадежен б`лгарин....
![]() Изменето од novace - 15.Јуни.2008 во 12:43 |
||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||
![]() |
||||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
|||
Да де, знам дека рече дека сме (само) Словени и дека немаме врска со Античките Македонци. Но тоа е негово субјективно мислење. Македонија тогаш пропадна поради економската блокада од страна на грција и мораше да се попушти, мораше да да се стави таа референца и да се смени знамето и уставот оти сега јас и ти немаше да имаме леб да јадиме.... којзнае можи ќе пишевме со грчки букви...
![]() |
||||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||||
![]() |
||||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|||
Побарај ја ТВ снимката која сигурно ја има во јавниот сервис МТВ ..секако во Бункер скриена..за тоа што се кажал Киро Фироманот тогаш..во време кога го менуваше името и знамето Македонско.
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
|||
Не беа 2 месеци туку беа 3 години! Не оти така му текнало туку за да ја спаси економијата која го допре дното поради ембаргото од Грција!! Аман читаш по другите теми? За секој треба поединечно то да го кажвам аман!! ![]() |
||||
||||
![]() |
||||
|||
Бранко е во потесното раководство (премиер за еднократна употреба-лична изјава) кога Киро ФИРОМАНОТ не ФИРОМИЗИРА само за 2 месеца...а изгледа како да е за вечно..
пс
А посипување со пепел од старана на сранко..и не е баш некоја доблест..оти лиже еднаш каде веќе плукнал.
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
... da beeee... i gi saka Bjelo Dugme ![]() |
||||
![]() |
||||
kentucky ![]() Група ![]() Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|||
branko bebisiter... ![]() da ti priznaam, se slozuvam, deka mozda samo za toa i go biva... da gi laze decata da ne praat belji, dodeka toj si igra so site igracki... ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
pa sega , po logika bi trebalo da go brani onoj komu narodot na poslednite izbori mu izglasa najgolema doverba toikmu poradi cvrstite stavovi vo vrska so sporot oklu imeto so grcija ....... znaci , idniot mandatar i premier na Republika Makedonija .......
|
||||
![]() |
||||
|||
A да ве потсетам на она што го направи Бранко пред Нова Година, кај беше на некој ЕУ самит или така нешто, кога рече „Мојата земја е Република Македонија“, и после се крена цела фама од страна на Грција заради тоа.. (Неможев да најдам на нет вест за тоа, не ми текнува кога точно беше тоа и каде...)
А гХујо со беџ FYR of Macedonia во САД.... Па сеа видете кој повеќе го брани името на Македонија.... |
||||
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |