![]() |
|
Што е вистинска љубов?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 37> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekogas narednata treta ispagala tri pati podobra
|
|
![]() |
|
One Million ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2008 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 35 |
Ne e logicno da postoi edna "vistinska ljubov" za eden covek,koga vo istiot moment postojat x-potencijalni "vistinski ljubovi.Znaci od kaj znaes deka bas taa so ja imas e vistinskata.Ama pak ke recam vistinska ljubov ne postoi,toa e samo pregolem epitet so go davame samite,valjda zatoa sto taka ni odgovara!
|
|
CARPE DIEM!!!
|
|
![]() |
|
Hasan ibn al sabah ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
da sakas nekoja
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
zboruvaj vo tvoe ime, ne generaliziraj
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
One Million ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2008 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 35 |
Toa sto go narekuvate vistinska ljubov NE POSTOI,toa e iluzija i utopija!!!
|
|
CARPE DIEM!!!
|
|
![]() |
|
boticeli ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Некоја сила непозната,несовладлива,сила голема која влече да тргнеш по неа.
|
|
Bakni me. Ne cekaj da ti go zemat redot...
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
ako ne e vistisna ljubov, togas kakva e?
Postoi li lazna ili nevistinska ljubov?
Sekoja ljuvov, sekoe sakanje se razlikuva, od partner do partner, od osoba do osoba.... no koga se saka sekogas vistinski se saka! Samo sto ljubovta se meneuva, so vreme, so slucki, so razgovori i so mnogu drugi raboti!
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
e ova od bibicov mnogu mi se dopadna ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Друго сакав да кажам...
моjата е вистинска. ![]() Изменето од pagane - 06.Октомври.2008 во 14:20 |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
100% Svesnost.
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
права љубав, ја те волим , а ти не осечаш оти многу ти е широка
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...И ТАКА СУМ ПРОБАЛ,АРЕН ДА БИДАМ ...ПА НЕ ЈА БИВА...!!! ![]() Изменето од zagor - 05.Јуни.2008 во 23:26 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Za mene e vistinska ljubov milno koga ke poglednam zgodna majka i vo mene se budi deteto sto saka da cica
Изменето од zbunet - 05.Јуни.2008 во 23:22 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |