![]() |
|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 55> |
Автор | ||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
свирев на бас гитара со една другарка , после паднав во луциден сон и отидов во јавна куќа
![]() а потоа ме мавна некој со бас гитарата незнам зошо... ![]() ![]() |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
sonuvav kako treba da odam nekade na svadba i toa zaedno so bivsiot decko, i celo vreme se doteruvam nesto, ama nikako da mi se dopadne toa sto ke oblecam
![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
денес прв пат да не сонувам.
![]() |
||
![]() |
||
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
|
denes sonvav zmii mnogu nekoj gi brkav gi mavav drugite begaja i so znaci toa
![]() |
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Фино ако сварно е така...
![]() Мала шала на твоја сметка де... ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
|
|
||
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
![]() ![]() ![]() добра си ![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Тоа значи дека ќе окелавиш.
Ист ќе бидеш како твојот аватар. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
|
sonuvav kako hranam mace malecko ama maceto bese mnogu malo i iskubano i so znaci toa
|
||
|
||
![]() |
||
Party Girl ![]() Група ![]() Регистриран: 28.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 58 |
|
Кој вози?
![]() |
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
... ![]() ![]() ...Доаѓаат татко ми и мајка ми со кола... мајка ми се симнува... јас се качувам во колата и заминуваме... .. незнам каде .... ниту еден збор не се изговара.... ![]() п.с. татко ми е починат подолго време.... ![]() |
||
![]() |
||
Party Girl ![]() Група ![]() Регистриран: 28.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 58 |
|
Идам ја на чет, и....
![]() Ама машко сум била...Некој кралски ник имам ![]() Дека така некој повозрасен чичко сум никој не ме доживува, и .... Кога гледам.... море модератор сум бил еееееј.... ![]() И, кога почнав да ги банирам тоа девојките, леле леле, они мене важни ќе ми се прават ![]() ![]() Фестивали бе !! Што да ви зборам... ![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Од твоја уста во Божји уши ![]() |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
stigmata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 183 |
|
|
||
nikada nije bilo kao sto je bilo
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |