![]() |
|
Дали да се укине МТВ (Македонска)? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 40> |
Автор | |
Orlov**Boogie ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
секако.
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Затоа ставете си кабелска па гледајте колку ви душа сака и што ви сака.
Изменето од orlov - 31.Октомври.2007 во 15:52 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
istoto cuvstvo i jas go imam koga ja gledam organizacijata vo mtv...kako od minatiot vek se ![]() |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Jas mnogu ne gledam TV, no koga gledam ako sluchajno ili prinudno mora da gledam MTV poluduvam i zatoa odma odam da proshetam.
Molam, Pod hitno da se ukine. |
|
|
|
![]() |
|
kojotovik ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Abe jas da vi kazam so e problemot so MTV. OK toa so ne znaat da ja vodat televizijata da i naznacuvaat glupaci. MTV moze da e najkata televzija so toa sto go ima i moze da ima povejke, ama kako ke raboti A1, sitel telma bla bla bla znaete onaa fintata , propadni nesto za da rabotam jas a toj ne itn .TOA E liceto na makedonija......vo tv-rabotata. ko da ne moze mtv da dava filmovi, emisii da prai ineznam so so taa oprema itn
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
koga e glupav narod,...moze i so ,..lebot da mu ja vrzat!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
НЕ ПЛАЌАЈТЕ!![]() Зашто викам да не ја платите таа такса. Парите од таа такса идат само за МРТВ [1]. Нека не ве лажат дека парите се делеле и за подржување на други телевизии и разни други измислици. МРТВ [2] годишно добива околу 16 милиони денари. Вработените во МРТВ [3] најавија штрајк ако не им бидат исплатени последните три плати. Значи Гордана Стошиќ немапа пари да им даде на луѓето. Да немаше стварно пари ќе ја разберев, ама не гледам дека на нешто се потрошени тие пари. Еве да видиме што ни нуди македонската телевизија (податоците се земени од официјалниот веб сајт на МРТВ [4]): |
|
|
![]() |
|
секако.
|
|
|
|
![]() |
|
nas4me ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Да знам. за втора програма сите донираат за во специјалното студио ТМС, нова опрема и се што им треба. По сите канцеларии има нови компјутери, а на прва тие што работат се за жалење немаат на што да седат, камоли да работат. Сега јасно ти е!
|
|
![]() |
|
dolnodupenka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
. Изменето од dolnodupenka - 08.Октомври.2007 во 22:40 |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
ЕЕееееееее зошо да се укине екстра канал е
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
aj ,..ziti,...a,kako ke mi vleze doma?,...ili ke me prasha ,od vrata,.. dali imam,...ili nemam ,...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
од нова година ќе одат по куќи и ќе казнуваат ако имаш ТВ ќе платиш или ......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
new mornar ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Dosta ni e od danochnici kako nea.
|
|
,, PANTA REI ,,
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |