![]() |
|
Како изгледа идеален партнер!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 37> |
Автор | |
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seuste ne sum go sretnala, ako naletam na takov vetuvam deka ke vi kazam kako izgleda onoj idealniot, barem za mene.
![]() |
|
DIJANA
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
idealen nema ама одприлика знам што би ме привлекло кај некого
засега добитната комбинација е во мои раце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Да е маж, решителен/храбар
Пријател/другар чувствителен/внимателен и да има разбирање џентлмен да не е љубоморен и да ми ја ограничува слободата амбициозен толерантен доверливц интелегентен/креативен страсен љубовник и заводник и на крај после се да е добар татко Леле да не претерав :)) |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vesni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Како мојот!
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Mojot idealen partner treba da izgleda kako mece
![]() Nema idealen. Moze samo da si go napravite takov.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
R-C-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
kako celo vreme mi vodis inat so l.p.
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
mozebi e ama toa ne e tvoja rabota,
a jas ne sum inaetcija
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
(za mene): Idealen partner bi izgledal nekoj ko pink partner
![]() se zezam, Nate izbrisi mi go postov |
|
![]() |
|
![]() |
|
R-C-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
dane e i toj inaetcija kako tebe
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
kako mojot ama ne kazuvam kakov e
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
idealen ne p0ostoi!Ama blisku do idealniot au pa so znam da e slicen na billy od green day!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
grom ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
mnogu barash,..se od edna?,....ne znam dali ke ti se pogodi seto toa odednash,ama mnogu sreka!!!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |