![]() |
|
Те Сакам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 62> |
Автор | |
IRON MAIDEN ![]() Група ![]() Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biserna_Devojka! Toa sekoj den mu go velam
![]() ![]() Изменето од IRON MAIDEN - 17.Јануари.2008 во 16:01 |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Ја сакам царевата ќерка
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Tua presença linda
desperta em mim gostosa vida, evidente causa de amor ! eve ushte edno ![]() ![]() Изменето од IQ - 17.Јануари.2008 во 04:33 |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Amar muito,
Amar todas as horas, amar sempre, sempre amar a vida, te amar, meu amor, porque amar é viver. Gostando de ti, gosto do vida, vivo de amar. De tudo que acontece, no meio dos sofrimentos, no meio das alegrias, no meio das esperanças, adoro o teu amor, adoro o teu sorriso, o brilho da tua alegria, a cor verde dos teus olhos, te adoro, morena. Entre a terra e o céu, gosto das flores, da brisa, da luz, das muitas crianças, gosto do próprio amor. Mas, acima de tudo, de mais do que tudo, é de ti, minha querida, o meu viver, O meu amar ! |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
па кажи му го тоа директно
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IRON MAIDEN ![]() Група ![]() Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
![]() ![]() Изменето од IRON MAIDEN - 17.Јануари.2008 во 03:04 |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
важно ја сакаш де ова де ти се свиѓа де
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
ја сакам...нананнанана...уствари само ми се свиѓа...нананнанана...или па ја сакам...нанананнаннаа...искрено немам појма ни јас...наннаннна
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
http://www.youtube.com/watch?v=GU7nV1lxwdY... scena od mojot najomilen film.... http://www.youtube.com/watch?v=Yy_eS5aqCNQ&feature=related Изменето од mamma - 07.Јануари.2008 во 23:03 |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Te sakam.... Ti si mi kako vozduh i voda..... Bez tebe nemam teoretski sansi da preziveam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Too much love for me here
![]() ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Са сите заљубени: слушајтеја од Здравко Чолиќ ,,ЉУБАВ ЈЕ САМО РЈЕЧ, И НИШТА ВИШЕ,,.
но запамтете таа секогаш само исто се пишува. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
i nie te sakame tebe ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |