IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Седнувате пред тв за да гледате...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Седнувате пред тв за да гледате...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132>
Прашање: Седнувате пред тв за да гледате...
Одговор Гласови Статистика
25 [10,64%]
7 [2,98%]
29 [12,34%]
108 [45,96%]
20 [8,51%]
15 [6,38%]
17 [7,23%]
14 [5,96%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
walker_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 76
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај walker_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2006 во 12:08
Најчесто за некое забавно шоу, хумористични серии и К15, Cool се  

Изменето од walker_girl
Кон врв
Merlinka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2005
Локација: Macedonia
Поени: 800
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Merlinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2006 во 01:27
najcesto filmovi i nekoe dobra zabavna emisija
mErLiNka & KeNeDi
Кон врв
poison_f^ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 64
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај poison_f^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2006 во 12:29
pretezno sednuvam pred TV da vidam nekoe dobro filmce ili nekoja interesna dokumentarka
poison/nezaboravi da smo se sreli na najlepsoj stazi zivota koja se zove mladost
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2006 во 01:50
за спотови дефинитивно...за сметка на то шо не фаќам а1, сител...нишо...фаќам 1500 програми од кои 100-тина се музички...спотчиња на кило
Точачиња.
Кон врв
dambi5 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2006
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dambi5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2006 во 14:27

најчесто за да гледам цртани,ептен ме опуштаат или 

ПРИЈАТЕЛИ немат појако нешто на ТВ

смеењето го продолжува животот
Кон врв
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2006 во 21:57
Sednuvam pred TV da gledam FILM
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2006 во 12:07
gledam samo filmoj
mbm
Кон врв
lavica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Август.2005
Поени: 480
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lavica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2006 во 11:11
 GLEDAM FILMCINJA.
sm
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2006 во 11:00
Се нацртувам пред ТВ за филм и кога има интересна документарна емисија..а константно ми блешти на тв.. анимал канал
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2006 во 08:03
Ja sednuvam za filmovi......
a za serii ne sednuvam- poradi-prostoto-trojno-pravilo site serii traat 30min i toa mie taman merka za trcanje na trakata

Motivation is game in my hands
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 23:24
ej zaboravi i cdea!!!!
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 23:15
abe ve znam vas...sabajle stanuvate samo za mladi bunovnici i za ,ne znam uste koj i posle slapate spanski na veliko,i maicki si kupuvate,i tetratki so likovite
respect my authoritaaa
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 23:12
 da  da.... ama od seriiite se uci jazik!!!!! jasso gledav nekolku serii cel jazik go nauciv....:)))
i jas gi gledam ama onaka..dodeka se rasonuvam od sabajle....iiili so znam...dodeka tepam vreme...:))) a inace  ne....
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 23:09
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

cvekence a koj ja gleda Kasandra?????  nemoj da mi reces.....

auuuu za zal znam mnogu takvi luge veruvaj mi!!!zatoa ke se drzam na debilni crtani,mislam deka se popametni od sapunicite
respect my authoritaaa
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.