IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Форумџии опседнати со секс
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Форумџии опседнати со секс

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 28293031>
Автор
Порака Обратен редослед
veni vidi vici Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 554
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veni vidi vici Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 18:17
Originally posted by amstel amstel напиша:

Veni kako SHUMI

e dobro ti e ova....  
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veni vidi vici Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 18:15
OKKKKK OKKK OK ok aj KUL.  I ke namesti li nekoj nesto da bocnam od strana a?
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 18:14
Originally posted by veni vidi vici veni vidi vici напиша:

Za Eleni

Pa ne e problem!!!!! samo dadov zaklucok sto nazalost moderatorot mi go izbrisa i ne mi dade objasnuvanje zosto???

Znaci ja se izvinuvam ako ne se razbravme ubavo

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veni vidi vici Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 18:14
Sto navrediv ziti se..... Ne ja otvoriv temata so nikogo da se raspravam, ili da navreduvam. Pa na krajot na kraistata imam pravo na svoe mislenje.
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 18:13

Pa daj sto vie na site!!!! Samo dadov zaklucok... a ako si ja imate muvata na kapata daj ne ja brkajte preku mene!!!!
Вени вени треба малку да си КУЛ!!!
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veni vidi vici Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 18:11
Pa daj sto vie na site!!!! Samo dadov zaklucok... a ako si ja imate muvata na kapata daj ne ja brkajte preku mene!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 18:10

Za Eleni

Pa ne e problem!!!!! samo dadov zaklucok sto nazalost moderatorot mi go izbrisa i ne mi dade objasnuvanje zosto???
Затоа што твоето прашање и коментар беа навредливи.Се однесуваше за сите членови кои даваат коментар на овој подфорум.ЗАТОА , зарем не ти е јасно?

Изменето од maja
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 18:08

Jas ne baram od nikogo da se sl*ga so mojot stav, ednostavno ja otvoriv temata zatoa sto takvi se faktite... Samo razgledajte go forumov analiticki i sve ke vi bide jasno
Што те*е толку те изиритираа ФАКТИТЕ? Па што се замараш со овој подфорум.
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 18:07

како е другарче  сексот е најјака тема зашо сите кога го имаат, се осеќаат како да се во рајот.. Тоа ти е нешто како дрогата за наркоманите...  Удри бригу на весеље, и терј таму накачувај бројка на партнерки за да имаш и ти свое искуство со кое што ќе станеш самиот за се*е задоволен, бидејќи колку повеќе стекнуваш искуство, толку повеќе ќе осознаваш која работа те пали и те тера да свршиш по неколку пати одеднаш  Респект до те*е

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veni vidi vici Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 18:07
Za Eleni

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 18:03

Originally posted by Eleni Eleni напиша:

Mladi,zdravi,ubavi.Pa normalno deka ke razgovarame za sexInaku treba da ni fali nestoOva e od eden moj prijatelmada ja ima mojata podrskajas licno stalno zaglavuvam na ovaa tema,zatoa sto ima dobri vibracii i druzba.A toa e mojata pricinata sto sum na Forumot.E sega site luge imaat razlicni pricini,a zatoa ima i razlicni temi.Pa biraj sto ti e drago.Samo ne treba nikogas da gi osuduvame drugite sto pravat razlicno od nas.Jas ne vikam deka jas sum vo pravo,jas samo go pravam toa sto mi odgovara mene.

Jas ne baram od nikogo da se sl*ga so mojot stav, ednostavno ja otvoriv temata zatoa sto takvi se faktite... Samo razgledajte go forumov analiticki i sve ke vi bide jasno

Pa dobro,tocna e tvojata konstatacija vo vrska so posetenosta na Sex forumot,samo ne gledam zosto toa e problem?

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veni vidi vici Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 18:01
Originally posted by Eleni Eleni напиша:

Mladi,zdravi,ubavi.Pa normalno deka ke razgovarame za sexInaku treba da ni fali nestoOva e od eden moj prijatelmada ja ima mojata podrskajas licno stalno zaglavuvam na ovaa tema,zatoa sto ima dobri vibracii i druzba.A toa e mojata pricinata sto sum na Forumot.E sega site luge imaat razlicni pricini,a zatoa ima i razlicni temi.Pa biraj sto ti e drago.Samo ne treba nikogas da gi osuduvame drugite sto pravat razlicno od nas.Jas ne vikam deka jas sum vo pravo,jas samo go pravam toa sto mi odgovara mene.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 17:57
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veni vidi vici Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 17:50
Originally posted by natalija natalija напиша:

Сите теми се интересни полни и даваат многу многу поуки зависи кој како ќе ги свати...
Уживај душо make love not wor

Pa pa pa .... ako ucam za seksot od forumov sum naebal..... pa ovde site se foliraat i izigravaat jaki e....  Licno sex sum imal so 2 devojki i nemam dovolno iskustvo, ama ovde na forumov site imale minimum 7-8 partneri i site se carevi vo krevet....BRAVO za site...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 28293031>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.