|
Секс Зезање..се што не можат другите теми |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 214> |
Автор | ||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bre........ bre.......... bre................. sto ponudi padnale vikendov????
a jas nisto ne sum procitala????c c c c c c c c c bas fino??????
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...se izvinuvam... |
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фала за другарската гушка еве ти и една од мене ама ТЕ МОЛАМ не ме нарекувај хермафродит! Јас имам ЕДЕН пол, а тоа е машки. Јас сум (би-кјуриус) машко и ништо друго. Поздрав |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...fala hermafroditche na pokanata, ali ja da ti kazam deka oralen seks nejkum pa kamo li analen...Vaga chista sum, sto da praish za mene samo zena, kamin ili krevet i dunda samo pa ke se pokazam garant...toa e dosta sum konzervativen u seksot ...ushte ednashka blagodaram na pokanata i fino kazuem deka mi znachi ovoj kompliment poshto e daden od strana na mashko(valjda)...ali ja ne sum se rodil takov...toa e toa...:)...eve ti ushte edna drugarsja gushka, da ne kazesh deka sum gjubre nekoe... |
||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moре остај ти, како машко шо знае да задоволи машко, женско никогаш нема да успее. Истото важи и за женските А долниот не ти разликува машка од женска дупка, вагина или анус или уста. Него му е убаво Слушај ме, нема лошо да си поминиш |
||
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...jok more...bezi tamu...nesreko ni edna...hahahahaa...eve ti drugarska gushka samo... ...@ lady blue...ne go butam samo u "shuma"...kaj sto ima ververichki(toa ti e nesredena rabota, znaesh ona koa ke se sobleche i dole-opaaaaaaaaa ververica)...hihihihiiiiii Изменето од ...Well... - 16.Декември.2007 во 01:43 |
||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хехехе па тоа е супер!! ...Well... пуштај слика, па ако ми се бендисаш да те барам
|
||
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe spored ..Well...samo da ima kaj da butne pa ne e bitno kade i na kogo
|
||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи од шо ти се онади не пребираш, значи и в темници да ти го земи некој дечко орално, нема да сетиш, со таа разлика што ќе осетиш дека подобар орал не си добил порано.. |
||
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ja obichno vikam... ...od sto mi e onadi, ne gleam sestro mila...mrak mi padna na ochinjata sve se zam'glija...hihihiiii... |
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде ќе одиме на Љубов. Дамите имаат предност.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леееј ме олади место да ме згрееш.фала за исцрпната тема ова треба у љубов не во секс
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И да сакате. И да се смирите.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ке се смириме ....ако ние сакаме
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Внеси реплика | страница <1 2829303132 214> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |