![]() |
|
Акција “ПУЧ“ и бомбите на Заев |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 69> |
Автор | |
Branko C. ![]() Група ![]() Регистриран: 22.Февруари.2013 Статус: Офлајн Поени: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Да |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Малку му беше вчера на Фикс јас што го давев, после му дошле и вонземјани и странски служби и на крај лично Бранко му се јавил....
![]() Шефе, викај на помош екипата оти сардисан си со комунисти од сите страни... ![]() |
|
![]() |
|
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Бранко добро е шо објавуваш економски податоци ,само вие како партија имате направено стратегија за тоа како ке се ловат тие кој што ја олеснаа државата и како ке се одзема нелегално стекнатиот капитал ??
|
|
![]() |
|
Branko C. ![]() Група ![]() Регистриран: 22.Февруари.2013 Статус: Офлајн Поени: 45 |
А очекуваш хронологија од 9 годишново владеење на Груевски да ти правам овде во три тома за да го добиеш одговорот?
Ама ајде, да не должам многу, ќе ти кажам искрено. Странски служби ми ја кажаа бројкава |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Е каков одговор ми даде сега, на место.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Ако следиш малку повеќе и ако читаш мелку повеќе, ќе ја најдеш и ти
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Е од кај ја најде таа бројка од 7,6 милијарди евра Бранко?
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Смешен ти е долгов од 7,6 милијарди евра што го набилда Груевски?
Ајде радувај си се |
|
![]() |
|
Нешто ти е смешно?
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Што ќе ми кажеш ти ооооооооооооооо Бранко, што ќе ми кажеш
![]() Нека даде прво па после ќе ти кажеме
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Нека даде прво, па после ќе ти кажеме
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Добро, ајде не знам јас ништо, вие сте се во право.
Ајде пример Груевски дава оставка.
После што? |
|
|
![]() |
|
И друга работа Фикс.
Не му го бери ти гајлето на Заев дали ќе испадне наивен. Има кој да му го бери гајлето. Но ајде, кога веќе си му го забрал гајлето, еве од негово име јас ти се заблагодарувам. И не те закачи Заев во каша до гуша. Те закачи Груевски што набилда 7,6 милијарди евра долг. Што надворешен, што внатрешен. Па сега ти пак барајј од каде се снимките добиени. Еве јас ќе ти кажам. Вонземјани му ги дадоа на Зоки. Дел донесоа со спејс шатл, а дел преки вселенска радио станица ги пратија. Сега задоволен? |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Фикс ти ова сериозно???? Не сме во каша шо ќе одплаќаме кредит кои од 2015 треба да почнат со враќање? Заев нас не стави во каша? Не бе Фикс,Заев во кашата ја стави власта а власта пак нас не стави во каша и тоа баеги какана каша |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 69> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |