![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Колку и да ја полниш пак ќе се празни...Блазе им на ЕВН
![]() Да не искачам по цигари. |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,samo edno,,,tri cheshnjina,,,
![]() ,,,da ja napolnam baterijata,,, ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Поштен народ сме ти ние...Како видов така оставив.
Да не после си слушнам муабети сум ти ги украл. ![]() Да си каснам лук денес,и нема мрдање. ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,tuuu za malku sam sebe da se sabotiram,,, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
,,,cacko nema ama trpe sigurno,,,
![]() ,,,aj da vadam okalkite i fakam gitla,,, |
|
|
|
![]() |
|
Ако го тргнеш полначот нема
![]() Да не си вадам очи со телефонов,него да заспивам.Оти сабајле Цацко ќе ми биде крив ![]() |
|
![]() |
|
,,,,mha. vakva rabota ne se sabotira,,,,,
![]() ,,,da ne pregree baterijava na mobilov,,, |
|
|
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
ke mu/i izleze nesto nema da se javi
![]() samo sakam da ,sakam da ....sakam ![]() Изменето од SVOJA - 07.Август.2014 во 08:43 |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
На 15-ти септември ќе биде.
![]() Ако и по половина час не се јави,нека си брка работа.
|
|
![]() |
|
,,,z,sh samo edno,,,sam,,, da piesh e nemojt,,,
![]() ,,,ushteeeeee dozhd,,, |
|
|
|
![]() |
|
Ти во Бранко да не се сомневаш
![]() ![]() Кога он направил тоа што зборел... ![]() ![]() Уште едно кафе. ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Имат време не се брзај
Моите три саати да поминат без дожд, па после нека истури |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Гледај успешно да ја направиш...Секако некако ќе заврши.
![]() Да си го наместам веќе креветот. ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
И јас така би рекла
![]() Утрешната вежба успешно да се заврши |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |